Burasıda çok sıcak değil ama dışarıdan iyidir. Bazı oturma yerlerinde sıcak alan var, elimizi oraya değdiriyoruz duruma göreİrlandadayken tramvaylar bile soğuktu
Burasıda çok sıcak değil ama dışarıdan iyidir. Bazı oturma yerlerinde sıcak alan var, elimizi oraya değdiriyoruz duruma göreİrlandadayken tramvaylar bile soğuktu
İrlandadayken her yer soğuktu sıcak bir yer yoktu sınıfta bile vantrötör çalışıyordu yağmur yağdığındaBurasıda çok sıcak değil ama dışarıdan iyidir. Bazı oturma yerlerinde sıcak alan var, elimizi oraya değdiriyoruz duruma göre![]()
Kantinden alabilirdin.Domates çorbası (okul yemeği). Hiç güzel değildi![]()
Yok bizde toplu taşıt olsun avm ler olsun her yer sıcak. O konuda iyiyizİrlandadayken her yer soğuktu sıcak bir yer yoktu sınıfta bile vantrötör çalışıyordu yağmur yağdığında
Burada o sistem yokKantinden alabilirdin.Okulda yok mu? 😳
Okul içinden yiyecek almak yasak mı?Yok bizde toplu taşıt olsun avm ler olsun her yer sıcak. O konuda iyiyiz
------
Burada o sistem yok. Evden geç çıkmıştım karnım toktu, erkende bitirdim sorun değil
![]()
Bazı okullarda var ama sadece bir iki saatlik açarlar. Bizim okulda öyle bir şey yok. Adamlar zaten bedava yemek veriyor. Neden paralı şeyler satılsın?Okul içinden yiyecek almak yasak mı?![]()
Endonezya tavuğunu bedavaya verdiler hiç ben irlandadayken 4.5 euroya endonezya tavuğu yedim tropik meyve soslu @DosiBazı okullarda var ama sadece bir iki saatlik açarlar. Bizim okulda öyle bir şey yok. Adamlar zaten bedava yemek veriyor. Neden paralı şeyler satılsın?![]()
Anladım. Tadı iyi miydi?Endonezya tavuğunu bedavaya verdiler hiç ben irlandadayken 4.5 euroya endonezya tavuğu yedim tropik meyve soslu @Dosi
Berbat midem bozuldu eti siyah tavuk @DosiAnladım. Tadı iyi miydi?
Kendin kaşınmışsın Damien'in tuhaf yemeklerine bulaşarak
MaalesefKendin kaşınmışsın Damien'in tuhaf yemeklerine bulaşarak
İştahın kaçtı, çay da ertelenmiş oldu o zaman![]()
5 gün daha tembellik yapacaksın zatenMaalesef
Neyse biraz daha tembellik yapayım![]()
Bu şekilde deği ama5 gün daha tembellik yapacaksın zaten![]()
Ha iyiymişBu şekilde deği ama
Gezmelerde olacağım arada![]()
Dün hastalığın etkisi ile hayatımda ilk kez tüm gün iş yapmadan tembellik yapabildimHa iyiymiş
Şimdi tamamen boş yap bari o zaman![]()
Kendin kaşınmışsın Damien'in tuhaf yemeklerine bulaşarak
İştahın kaçtı, çay da ertelenmiş oldu o zaman![]()
asya yemekleri baglaminda -siyah yumurta- duymustum . < cesaret edip yemedim .Maalesef
Neyse biraz daha tembellik yapayım![]()
Zaten tembellik iş yapmadan yapılır ama sen bunu daha dün becerebilmişsin demek ki, enteresan vallaDün hastalığın etkisi ile hayatımda ilk kez tüm gün iş yapmadan tembellik yapabildim![]()
Yumurta- soğan kızartacağım. İştahımı kaçırtmaasya yemekleri baglaminda -siyah yumurta- duymustum . < cesaret edip yemedim .
Ben bulaşıklara bile dokunmadım. O dereceydiZaten tembellik iş yapmadan yapılır ama sen bunu daha dün becerebilmişsin demek ki, enteresan vallaHer şeyin bir ilki vardır
![]()
Yerine bulaşık yıkayabilecek biri yok mu evde?Yumurta- soğan kızartacağım. İştahımı kaçırtma
------
Ben bulaşıklara bile dokunmadım. O dereceydi![]()