Emojisini kullanmış yazsın bakalım cevap anlarız üzülüp üzülmediğiniKıyamam emojide kullanmış![]()
![]()
Nasıl üzüldüm anlatamam@12.Adam
Kıyamam emojide kullanmış![]()
![]()
Size karşı büyüyü yaptırdımOldu zaten başım foktan kurtulamadı.
Fırsat geçti tabi eline
Yalvarayım mı istiyorsun ?![]()
gitti mi arkadaslarin?Oldu zaten başım foktan kurtulamadı.
Fırsat geçti tabi eline
Yalvarayım mı istiyorsun ?![]()
Arkadaşlarım olduğunu nasıl anladın?
forumdan evini gözetledigim oluyor arada. Öyle bir yetkimizde varArkadaşlarım olduğunu nasıl anladın?
Yok kendi aralarında sohbet ediyorlar. Maç olduğu için dağınıktım.
Özel alan ihlali olur.forumdan evini gözetledigim oluyor arada. Öyle bir yetkimizde var@Bully
dozunu kacirmiyoruz merak etmeÖzel alan ihlali olur.![]()
Kaçır be Mosi zaten bir dargın bir barışık manyağa bağladım.dozunu kacirmiyoruz merak etme![]()
sen kendin aciklamistin saskin. tamam hislerimiz kuvvetlide o kadarda degilKaçır be Mosi zaten bir dargın bir barışık manyağa bağladım.![]()
^Kekiki daha çok et yemeklerine ilave ediyorum.
Çok şükür alerjim yok (bildiğim kadarı ile)
hangi dizi bu? iyi seyirlersu siralar -sade yogurtla- duzenli tuketiyorum.
kokusu da istah acici ,en azindan bende boyle bir etki biraktigi bariz 😛
neyse, ben dizi'me kacayim , youtube'a yeni bolumu eklenmis![]()
^.ruya gibi.hangi dizi bu?^ iyi seyirler
Buzluktan hazır yemek çıkardım kendime. Yeğenlere ekmek peynir yağ tavada kızartılmış bir şey ayarladımSnickers , açlığını yok et.![]()
Baktımda her gün açık ama erken kapanıyor. Almanya’da kapalı, bizde açık oluyor yemek yerleri ama avm kapalı oluyor.Yarın ve Cuma kapalı mı ?
------
Ekli dosyayı görüntüle 138380
@Dosi , @Bully çarktan çıkan sonuca bak.![]()
Yılın çeyreği tatil galiba.Baktımda her gün açık ama erken kapanıyor. Almanya’da kapalı, bizde açık oluyor yemek yerleri ama avm kapalı oluyor.
Bugün Noel arefesi. Hediyeleşme birlikte yemek yeme günü. Yarın Noel günü. Cumada “diğer gün” olarak geçiyor yani resmi her yer kapalı. O yüzden evdeyim bende
Haftayada çarşamba perşembede resmi tatil.