@serhatt A çikulat almışsın @Dosi @Angelica @Royal Highness @Angelica @Bully @MasacRE @RüzgarGülü @tekin @DarkLegenD @S.G.A.T.Yönetici oylaması konusu açılmasaydı , zerre aklıma gelmeyecekti.
Son düzenleme:
@serhatt A çikulat almışsın @Dosi @Angelica @Royal Highness @Angelica @Bully @MasacRE @RüzgarGülü @tekin @DarkLegenD @S.G.A.T.Yönetici oylaması konusu açılmasaydı , zerre aklıma gelmeyecekti.
Sana aldım onu giy diye.
ortak hareket ettiğin kişi serhattı , beni bulamazsın ki alasınSana aldım onu giy diye.
şarkı sözleri dolu dolu gözlerim yaşardıb u sanat harikası hepinize gelsin @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @Bully @MasacRE @tekin @offensive @Emre Ozansoy
Banın kalktığı an damlamışsın (bana özel talebinden dolayı farklı bir ban uygulamıştık)şarkı sözleri dolu dolu gözlerim yaşardı
aynen saat geç olmasına rağmen fırsat bulup damladım birde yarın boştayım ondandır banlaman iyi oldu ama hakettiğimden fazla gün banlamışisın beni ben üç gün dedim sen iki haftaya çıkarmışsın dosiBanın kalktığı an damlamışsın (bana özel talebinden dolayı farklı bir ban uygulamıştık)
heyecandan saati şaşırmışsın
@RüzgarGülü
Bunun sebebini biliyorsun. 1 ay yapmadığıma şükretaynen saat geç olmasına rağmen fırsat bulup damladım birde yarın boştayım ondandır banlaman iyi oldu ama hakettiğimden fazla gün banlamışisın beni ben üç gün dedim sen iki haftaya çıkarmışsın dosi
hanı nerde etki,nlik etkinl,k varsa ben varım ama jüri olmam şartBunun sebebini biliyorsun. 1 ay yapmadığıma şükret
Şarkı etkinliğinde bulun diye bu tarihe ayarlamıştım
Buyur: o kadar etikete bulman gerekirdihanı nerde etki,nlik etkinl,k varsa ben varım ama jüri olmam şart