Tekinsiz zaten uğramıyor onun belli saatleri var.ikiniz diyor be 😱
Amin 🙏
Tekinsiz zaten uğramıyor onun belli saatleri var.ikiniz diyor be 😱
Amin 🙏
Farklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemezBanın kalktığı an damlamışsın(bana özel talebinden dolayı farklı bir ban uygulamıştık)
heyecandan saati şaşırmışsın
@RüzgarGülü
beni bu kadar iyi tanıman , sağolFarklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemez![]()
Yedi mahalle duyar ona söylerseFarklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemez![]()
İki kişinin bildiği sır değildirben bilirim kim sır saklar kim saklamaz
@tekin ile ilgili öğrendiğim sırrı misal paylaştığım isim(ler) oldu(bunu tekin biliyor) bizde arkadan sırttan vurma yok
![]()
Zamanla yayılır elbet ama bilmesi gerekenler biliyor sadece diyelimİki kişinin bildiği sır değildir![]()
Bilmesi gerekenler fav10 üyeleriZamanla yayılır elbet ama bilmesi gerekenler biliyor sadece diyelim![]()
Yanlış işaret büyük yerine küçük yapmışım .Zamanla yayılır elbet ama bilmesi gerekenler biliyor sadece diyelim![]()
Artık öylemiyiz senin gözündeYanlış işaret büyük yerine küçük yapmışım .![]()
Emekli olunca anlatırımBilmesi gerekenler fav10 üyeleri![]()
Sen tanıştırmadın mı beni ? Yalan mı?Artık öylemiyiz senin gözündehangi dağda kurt oldü
![]()
Bilmemek daha iyi. Cehalet Mutluluktur böyle şeylerde kafa rahatArtık öylemiyiz senin gözündehangi dağda kurt oldü
------
Emekli olunca anlatırım![]()
Shealbourne da bir uğur gibi bir şey varAyıl ben bu sabah gördüm sen daha önce görmüşsün kendin yazdın
Ay neyse oyalama beni @Maskeli Fedai nin 40 ı için dua edicez , @MasacRE melunun wefad görüntüsünü de bulmuş ,Allah rahmet eylesin
isterse benim yokluğumda tek ayak üstünde amuda kalkıp rüzgara doğru yellensin yinede bir ben etmez asla, ben her türlü geçerimtekinin yokuluğnda @Dosi ye biat edip tom un jerrysi olmuşsun bence utanıp pc yi, telefonu kapaman lazımbu kadar korkak olunmaz
@serhatt @Angelica @Bully @MasacRE @Royal Highness @RüzgarGülü
Tekinsiz zaten uğramıyor onun belli saatleri var.
Amin 🙏
Farklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemez![]()
Cevapları alalımisterse benim yokluğumda tek ayak üstünde amuda kalkıp rüzgara doğru yellensin yinede bir ben etmez asla, ben her türlü geçerim![]()
Soğan herhalde
Migros sayesinde. Alımı çok kolay
dönemin en güzeliydi
Off sultanımı özlüyoruz be...
Samimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorum![]()
Artık öylemiyiz senin gözündehangi dağda kurt oldü
------
Emekli olunca anlatırım![]()
Sen tanıştırmadın mı beni ? Yalan mı?
Kayışdağında![]()
isterse benim yokluğumda tek ayak üstünde amuda kalkıp rüzgara doğru yellensin yinede bir ben etmez asla, ben her türlü geçerim![]()
Soğan herhalde![]()
böyle saçma bir hatayı melun @Maskeli Fedai bile yapmaz