Tekinsiz zaten uğramıyor onun belli saatleri var.ikiniz diyor be 😱
Amin 🙏@Dosi Kılıcın varsa al şu emrenin kellesinide çenesinden kurtulalım
Tekinsiz zaten uğramıyor onun belli saatleri var.ikiniz diyor be 😱
Amin 🙏@Dosi Kılıcın varsa al şu emrenin kellesinide çenesinden kurtulalım
Farklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemezBanın kalktığı an damlamışsın (bana özel talebinden dolayı farklı bir ban uygulamıştık)
heyecandan saati şaşırmışsın
@RüzgarGülü
beni bu kadar iyi tanıman , sağolFarklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemez
Yedi mahalle duyar ona söylerseFarklı bir ban nedir acaba bizde öğrenelim @xemrexxx e.anlat sen o kimseye söylemez
İki kişinin bildiği sır değildirben bilirim kim sır saklar kim saklamaz
@tekin ile ilgili öğrendiğim sırrı misal paylaştığım isim(ler) oldu (bunu tekin biliyor) bizde arkadan sırttan vurma yok
Zamanla yayılır elbet ama bilmesi gerekenler biliyor sadece diyelimİki kişinin bildiği sır değildir
Bilmesi gerekenler fav10 üyeleriZamanla yayılır elbet ama bilmesi gerekenler biliyor sadece diyelim
Yanlış işaret büyük yerine küçük yapmışım .Zamanla yayılır elbet ama bilmesi gerekenler biliyor sadece diyelim
Artık öylemiyiz senin gözünde hangi dağda kurt oldüYanlış işaret büyük yerine küçük yapmışım .
Emekli olunca anlatırımBilmesi gerekenler fav10 üyeleri
Sen tanıştırmadın mı beni ? Yalan mı?Artık öylemiyiz senin gözünde hangi dağda kurt oldü