@serhatt A çikulat almışsınYönetici oylaması konusu açılmasaydı , zerre aklıma gelmeyecekti.![]()
Son düzenleme:
@serhatt A çikulat almışsınYönetici oylaması konusu açılmasaydı , zerre aklıma gelmeyecekti.![]()
Sana aldım onu giy diye.
ortak hareket ettiğin kişi serhattı , beni bulamazsın ki alasınSana aldım onu giy diye.![]()
şarkı sözleri dolu dolu gözlerim yaşardıb u sanat harikası hepinize gelsin@Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @Bully @MasacRE @tekin @offensive @Emre Ozansoy
Banın kalktığı an damlamışsınşarkı sözleri dolu dolu gözlerim yaşardı![]()
aynen saat geç olmasına rağmen fırsat bulup damladımBanın kalktığı an damlamışsın(bana özel talebinden dolayı farklı bir ban uygulamıştık)
heyecandan saati şaşırmışsın
@RüzgarGülü
Bunun sebebini biliyorsun. 1 ay yapmadığıma şükretaynen saat geç olmasına rağmen fırsat bulup damladımbirde yarın boştayım ondandır
banlaman iyi oldu ama hakettiğimden fazla gün banlamışisın beni ben üç gün dedim sen iki haftaya çıkarmışsın dosi
![]()
hanı nerde etki,nlik etkinl,k varsa ben varım ama jüri olmam şartBunun sebebini biliyorsun. 1 ay yapmadığıma şükret
Şarkı etkinliğinde bulun diye bu tarihe ayarlamıştım![]()
Buyur: o kadar etikete bulman gerekirdihanı nerde etki,nlik etkinl,k varsa ben varım ama jüri olmam şart![]()
kopan parçayla browni mi yapıyorlar olayla alakasını çözemedim browninin
Bulurum , bulurum merak etme sen o kasayı nerde görsem tanırım.ortak hareket ettiğin kişi serhattı , beni bulamazsın ki alasın![]()
kopan parçayla browni mi yapıyorlar olayla alakasını çözemedim browninin![]()
tekinin yokuluğnda @Dosi ye biat edip tom un jerrysi olmuşsun bence utanıp pc yi, telefonu kapaman lazımBulurum , bulurum merak etme sen o kasayı nerde görsem tanırım.@serhatt
Yalnız benim avatarı Tom yapan @12.Adam oldu. Ben onun dediğini yapmış oluyorumtekinin yokuluğnda @Dosi ye biat edip tom un jerrysi olmuşsun bence utanıp pc yi, telefonu kapaman lazımbu kadar korkak olunmaz
@serhatt @Angelica @Bully @MasacRE @Royal Highness @RüzgarGülü
Tekin’den bana ne ? Şey misin nesin ? Boşluğu doldur.tekinin yokuluğnda @Dosi ye biat edip tom un jerrysi olmuşsun bence utanıp pc yi, telefonu kapaman lazımbu kadar korkak olunmaz
Kapak sesi buradan geliyor.Yalnız benim avatarı Tom yapan @12.Adam oldu. Ben onun dediğini yapmış oluyorum![]()
o da farklı bir biatYalnız benim avatarı Tom yapan @12.Adam oldu. Ben onun dediğini yapmış oluyorum![]()
ayol @Dosi nin kılıcı ikinizin tepesindeydi diye dedimTekin’den bana ne ? Şey misin nesin ? Boşluğu doldur.
------
Kapak sesi buradan geliyor.
Çarpığa , Jose Mourinho el hareketi jpg.
ikiniz diyor be 😱İkimiz derken sende dahilsin yani@Dosi