Icardi’ye selam olsun. Yıllarca büyünün etkisindeydi adam.
heyatım ayrı uçlardaki iki erkeği aynı anda beğenerek yine çelişkinin dibinde dolandın @Dosi @Zeyno @cookies @Emre Ozansoy @Royal Highness @Angelica @Bully @MasacRE @tekin @ozmoturk @12.Adam @offensive
Çelişki bunun neresinde anlamadım?heyatım ayrı uçlardaki iki erkeği aynı anda beğenerek yine çelişkinin dibinde dolandın @Dosi @Zeyno @cookies @Emre Ozansoy @Royal Highness @Angelica @Bully @MasacRE @tekin @ozmoturk @12.Adam @offensive
Samimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorumAktifliklerine göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 5
Diğer üyelerle iyi iletişim kurabilmelerine göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 5
Konu ve mesaj kalitelerine göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 5
Yönetimsel konularda tarafsızlıklarına göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 🌟 5 (Laaaan öyle denir bir hanımefendiye bana desen neyse derdi bir de şunu derdi Sussssssss )
Moderasyon (konu taşıma, konu kilitleme vb) işlerindeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 3 (Pek konu taşıma kilitleme işleriyle ilgilenmiyordu galiba )
Şikayetlerle ilgilenmedeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz. (Sadece Yöneticiler Değerlendirmeli)
Xdragxx 5
@Bully @Yakamoz-Asi @Dosi
Akıllı sayılmam zatenSamimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorum
totoya tekmeyi yemesine az kaldı benceSamimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorum
Sana ne lan ? Her şeye burnunu sokuyorsun.totoya tekmeyi yemesine az kaldı bence
Sana ne lan ? Her şeye burnunu sokuyorsun.
Yalnız buna siz puan veremezsiniz yöneticiler bu kısmı cevaplayacak.Aktifliklerine göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 5
Xdragxx 5
Xdragxx 5
Xdragxx 🌟 5 (Laaaan öyle denir mi hanımefendiye bana desen neyse derdi bir de şunu derdi Sussssssss )
Moderasyon (konu taşıma, konu kilitleme vb) işlerindeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz.
Şikayetlerle ilgilenmedeki başarılarına göre yöneticileri değerlendiriniz. (Sadece Yöneticiler Değerlendirmeli)
Xdragxx 5
Oylama yaptıktan sonra jeton düştü.Yalnız buna siz puan veremezsiniz yöneticiler bu kısmı cevaplayacak.
Yalnız buna siz puan veremezsiniz yöneticiler bu kısmı cevaplayacak.
melunun jeton köşeli geç düşüyorOylama yaptıktan sonra jeton düştü.
Aktifliklerine göre yöneticileri değerlendiriniz.
Xdragxx 5
Xdragxx 5
Xdragxx 5
Xdragxx 🌟 5 (Laaaan öyle denir mi hanımefendiye bana desen neyse derdi bir de şunu derdi Sussssssss )
Xdragxx 5
Samimi söylüyorum vazgeç kanka manyak olursun bak ciddi söylüyorum
Akıl sağlığım yerinde neden böyle yapıyorsun? @BullyBerk cidden kafayı yemek üzere üzülüyorum
Akıl sağlığım yerinde neden böyle yapıyorsun? @Bully
Yönetici oylaması konusu açılmasaydı , zerre aklıma gelmeyecekti.Oğlum bu kadar düṣünme bu adamı.
Yönetici oylaması konusu açılmasaydı , zerre aklıma gelmeyecekti.