Kalıyor , çokta komik değil.@12.Adam Gülmekten yazacak halin kalmıyor mu dostum
Benim Melomun böyle "Basit Numaralara" ihtiyacı yok bir kere istese her şeyi başarır o de mi gızzz @Angelica@xemrexxx bak ne buldum @Angelica bir gün Gökberk'in evleneceğini duyarsa nikah memuru olup bu taktiği uygulayabilir mi? Ne dersin?
@RüzgarGülü @The_Erinch @Zeyno @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @offensive
@tekin @Alemdar @Dante @cookies @AhmetBayram @HollyDemon ☾☆ @Keith Long
Demokrasilerde çareler tükenmez
Canımsın tabiiBenim Melomun böyle "Basit Numaralara" ihtiyacı yok bir kere istese her şeyi başarır o de mi gızzz @Angelica
Diline değdirdiği an kol ve bacakları birbirinden ayrılır, haberi yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @RüzgarGülü @tekinSen o viskinin bir yudumunun ne kadar çarptığını bir bilsen böyle yazamazdın
@The_Erinch @RüzgarGülü
Testin adı nedir?@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @tekin @12.Adam 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Ekli dosyayı görüntüle 131007
------
Diline değdirdiği an kol ve bacakları birbirinden ayrılır, haberi yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @RüzgarGülü @tekin
Twitterda gündem olmuş galiba.. Tesadüfen önüme düştü. Boşuna Tıkla sitesi haber yapmış, orada adı gözüken kullanıcı yayınlamış.Testin adı nedir?
Şaşırdınmı romantik drama yazdığım İçinBilmem ki
Şaşırdınmı romantik drama yazdığım İçin
Çocuklar için uyuma saati ekranda göründü. Hadi git uyu artık. Geldiğinde @Dosi nin gazabına çoktan uğramış olacaksın. 😈😈
Ekli dosyayı görüntüle 130962
Malı götürüyorsun yakamoz.
@Yakamoz-Asi @Dosi @Bully @Angelica @xemrexxx
Ben en fazla orada çay içen olurum. Ayrıca kimmiṣ bunlar
İşte bunu görüp sonra bira alıp kayalıklara gidip gegirip isyan ediyoruz 😫
ilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldı bu kadar alkolle kim içecek kim bakacak? böyle bir hazineyi @Yakamoz-Asi sadece kendisi için ayırmış, beni seni ve @RüzgarGülü nü düşünseydi öyle minnak bir şişe değil bir fıçı dolusu hazine saklaması gerekirdi
@tekin bir damla bile almışlığım yok dedi. Çok ikna oldum ben. Artık aksini düşünemem
Maksat eğlence yav Kızma @Angelica
Asıl Polat Alemdar @Royal Highness
@12.Adam Gülmekten yazacak halin kalmıyor mu dostum
Kalıyor , çokta komik değil.
Benim Melomun böyle "Basit Numaralara" ihtiyacı yok bir kere istese her şeyi başarır o de mi gızzz @Angelica
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @tekin @12.Adam 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Ekli dosyayı görüntüle 131007
------
Diline değdirdiği an kol ve bacakları birbirinden ayrılır, haberi yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @RüzgarGülü @tekin
Biriniz kabul ediverin bari araba aman teklif boşa gitmesin @MasacRE @serhatt @Bully @Emre Ozansoy @cookiesBilmem ki