Sohbet & Muhabbet Konusu

@xemrexxx bak ne buldum :A @Angelica bir gün Gökberk'in evleneceğini duyarsa nikah memuru olup bu taktiği uygulayabilir mi? Ne dersin? :F:F

@RüzgarGülü @The_Erinch @Zeyno @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @offensive
@tekin @Alemdar @Dante @cookies @AhmetBayram @HollyDemon ☾☆ @Keith Long

Demokrasilerde çareler tükenmez :A
Benim Melomun böyle "Basit Numaralara" ihtiyacı yok bir kere istese her şeyi başarır o de mi gızzz @Angelica :J

Valentines Day Love GIF

Çocuklar için uyuma saati ekranda göründü. Hadi git uyu artık. Geldiğinde @Dosi nin gazabına çoktan uğramış olacaksın. 😈😈

Ben en fazla orada çay içen olurum. Ayrıca kimmiṣ bunlar :A

İşte bunu görüp sonra bira alıp kayalıklara gidip gegirip isyan ediyoruz 😫

ilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldı :D bu kadar alkolle kim içecek kim bakacak? böyle bir hazineyi @Yakamoz-Asi sadece kendisi için ayırmış, beni seni ve @RüzgarGülü nü düşünseydi öyle minnak bir şişe değil bir fıçı dolusu hazine saklaması gerekirdi :A

@tekin bir damla bile almışlığım yok dedi. Çok ikna oldum ben. Artık aksini düşünemem :A

Maksat eğlence yav :A Kızma @Angelica :bhr::bhr:

@12.Adam Gülmekten yazacak halin kalmıyor mu dostum :A

Kalıyor , çokta komik değil. :A

Benim Melomun böyle "Basit Numaralara" ihtiyacı yok bir kere istese her şeyi başarır o de mi gızzz @Angelica :J

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @tekin @12.Adam 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Ekli dosyayı görüntüle 131007
------

Diline değdirdiği an kol ve bacakları birbirinden ayrılır, haberi yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 @RüzgarGülü @tekin

Biriniz kabul ediverin bari araba aman teklif boşa gitmesin :A:A @MasacRE @serhatt @Bully @Emre Ozansoy @cookies

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and cookies