kıyma makinesine atıp etlerinizden mantı yapar teyzoş
Ayıpsın daha beterini yapar![]()
kıyma makinesine atıp etlerinizden mantı yapar teyzoş
evet ilk bildirim gelmediBildirim gitmedi kimseye galiba ya 🙄🙄 Görmediniz![]()
@xemrexxx bak ne buldum@Angelica bir gün Gökberk'in evleneceğini duyarsa nikah memuru olup bu taktiği uygulayabilir mi? Ne dersin?
@RüzgarGülü @The_Erinch @Zeyno @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @offensive
@tekin @Alemdar @Dante @cookies @AhmetBayram @HollyDemon ☾☆ @Keith Long
Demokrasilerde çareler tükenmez![]()
Çocuk muuEkli dosyayı görüntüle 131001
------
Yok yok kızmadım
Sen eski angelicde kaldın galiba çocuk takılıyor bana ne kızacam![]()
Çocuk muu![]()
30 yaşındayız be abla
@xemrexxx, sen ve Gökberk'le ilgili çok komik şeyler yazıyor ya dedim ben de biraz kızdırayım![]()
Aynen, gülüyoruz iki satır iyi oluyorLafın gelişi dedim yahu sende bu arada senin gerçek adın ne öyle hitap edeyimiyi yapmışsın kızmıyorum aksine eğleniyorum iyi geliyor bana
![]()
Aynen, gülüyoruz iki satır iyi oluyor
Royal de geç boşver abla![]()
Evet biliyorum öyle olduğunu, yoksa cesaret edebilir miydim böyle yazmayaİsmin devlet sırrımı çocuğumvalla öyle eğleniyorum @xemrexxx e kızıyormuşum gibi görünüyor ama gülüyorum onada
![]()
Gülmek ömrü uzatırgül gül ölecen yakında![]()
gül gül ölecen yakında![]()
Asıl Polat Alemdar @Royal Highnessİsmin devlet sırrımı çocuğumvalla öyle eğleniyorum @xemrexxx e kızıyormuşum gibi görünüyor ama gülüyorum onada
![]()
Bana diyor, anonim kalmayı tercih ediyorum diyeAnlamadım ne
ne mana gıııı çok gülüyor diye dedim 😱 gülmekten ölmek deyimini duymadın mı 😱Abartma emre şakanın dozu vardır
ne mana gıııı çok gülüyor diye dedim 😱 gülmekten ölmek deyimini duymadın mı 😱
Bana diyor, anonim kalmayı tercih ediyorum diye![]()
eee heyatım kaç yaşına geldin , aklın hep kanal 7 oğlanı ve dizisinde; diğer konuları algılamıyorsun yazık beeeAllah seni ne yapmasın o yüzden mi dedinRt etkinlik grubunda olay vardı aynı anda orayı okuyorum yanlış anlamışım yaşlılık
------
Hee tmm Polat Alemdarı çok özledim yaa
eee heyatım kaç yaşına geldin , aklın hep kanal 7 oğlanı ve dizisinde; diğer konuları algılamıyorsun yazık beee![]()
eee heyatım kaç yaşına geldin , aklın hep kanal 7 oğlanı ve dizisinde; diğer konuları algılamıyorsun yazık beee![]()
Bildirim gitmedi kimseye galiba ya 🙄🙄 Görmediniz![]()
Asıl sen beni kızdırma o yorum ne öyleeeee
@Yakamoz-Asi nin kız tavlama taktiğini beğendiniz miAsıl Polat Alemdar @Royal Highness