kıyma makinesine atıp etlerinizden mantı yapar teyzoş
Ayıpsın daha beterini yapar
kıyma makinesine atıp etlerinizden mantı yapar teyzoş
Bildirim gitmedi kimseye galiba ya 🙄🙄 Görmedinizkıyma makinesine atıp etlerinizden mantı yapar teyzoş
evet ilk bildirim gelmediBildirim gitmedi kimseye galiba ya 🙄🙄 Görmediniz
@xemrexxx bak ne buldum @Angelica bir gün Gökberk'in evleneceğini duyarsa nikah memuru olup bu taktiği uygulayabilir mi? Ne dersin?
Demokrasilerde çareler tükenmezevet ilk bildirim gelmedi
Maksat eğlence yav Kızma @AngelicaAsıl sen beni kızdırma o yorum ne öyleeeee
@xemrexxx bak ne buldum @Angelica bir gün Gökberk'in evleneceğini duyarsa nikah memuru olup bu taktiği uygulayabilir mi? Ne dersin?
@RüzgarGülü @The_Erinch @Zeyno @Bully @Hobbit @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @offensive
@tekin @Alemdar @Dante @cookies @AhmetBayram @HollyDemon ☾☆ @Keith Long
Demokrasilerde çareler tükenmez
Maksat eğlence yav Kızma @Angelica
Çocuk muu 30 yaşındayız be ablaEkli dosyayı görüntüle 131001
------
Yok yok kızmadım
Sen eski angelicde kaldın galiba çocuk takılıyor bana ne kızacam
Çocuk muu 30 yaşındayız be abla
@xemrexxx, sen ve Gökberk'le ilgili çok komik şeyler yazıyor ya dedim ben de biraz kızdırayım
Aynen, gülüyoruz iki satır iyi oluyorLafın gelişi dedim yahu sende bu arada senin gerçek adın ne öyle hitap edeyim iyi yapmışsın kızmıyorum aksine eğleniyorum iyi geliyor bana
Aynen, gülüyoruz iki satır iyi oluyor
Royal de geç boşver abla
Evet biliyorum öyle olduğunu, yoksa cesaret edebilir miydim böyle yazmayaİsmin devlet sırrımı çocuğum valla öyle eğleniyorum @xemrexxx e kızıyormuşum gibi görünüyor ama gülüyorum onada
Gülmek ömrü uzatırgül gül ölecen yakında
gül gül ölecen yakında
Asıl Polat Alemdar @Royal Highnessİsmin devlet sırrımı çocuğum valla öyle eğleniyorum @xemrexxx e kızıyormuşum gibi görünüyor ama gülüyorum onada
Bana diyor, anonim kalmayı tercih ediyorum diyeAnlamadım ne
ne mana gıııı çok gülüyor diye dedim 😱 gülmekten ölmek deyimini duymadın mı 😱Abartma emre şakanın dozu vardır
ne mana gıııı çok gülüyor diye dedim 😱 gülmekten ölmek deyimini duymadın mı 😱
Bana diyor, anonim kalmayı tercih ediyorum diye
eee heyatım kaç yaşına geldin , aklın hep kanal 7 oğlanı ve dizisinde; diğer konuları algılamıyorsun yazık beeeAllah seni ne yapmasın o yüzden mi dedin Rt etkinlik grubunda olay vardı aynı anda orayı okuyorum yanlış anlamışım yaşlılık
------
Hee tmm Polat Alemdarı çok özledim yaa