The_Erinch
Süper Favori Üye
Zeytinli Martiniyi fazla kaçırma demişdim sana 😛🤣Viski mi ne ara çalmıṣlar 😱![]()
Zeytinli Martiniyi fazla kaçırma demişdim sana 😛🤣Viski mi ne ara çalmıṣlar 😱![]()
Zeytinli Martiniyi fazla kaçırma demişdim sana 😛🤣
İşte bunu görüp sonra bira alıp kayalıklara gidip gegirip isyan ediyoruz 😫Ahamdaaaa @Yakamoz-Asi Alplere gömdüğü hazinesini buldum..
@RüzgarGülü @12.Adam @xemrexxx @Royal Highness @tekin
ilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldıAhamdaaaa @Yakamoz-Asi Alplere gömdüğü hazinesini buldum..
@RüzgarGülü @12.Adam @xemrexxx @Royal Highness @tekin
Yazdığım romantik dramayı hangi yapım şirketi alacak alır herhalde @tekinilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldıbu kadar alkolle kim içecek kim bakacak? böyle bir hazineyi @Yakamoz-Asi sadece kendisi için ayırmış, beni seni ve @RüzgarGülü nü düşünseydi öyle minnak bir şişe değil bir fıçı dolusu hazine saklaması gerekirdi
![]()
ilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldıbu kadar alkolle kim içecek kim bakacak? böyle bir hazineyi @Yakamoz-Asi sadece kendisi için ayırmış, beni seni ve @RüzgarGülü nü düşünseydi öyle minnak bir şişe değil bir fıçı dolusu hazine saklaması gerekirdi
![]()
sen yeterki polisiye dizileri bırak romantik dramaya geç, yazdıkların kapış kapış gidecektir keith longYazdığım romantik dramayı hangi yapım şirketi alacak alır herhalde @tekin
içerik burdan bakınca belli olmuyorSen o viskinin bir yudumunun ne kadar çarptığını bir bilsen böyle yazamazdın
@The_Erinch @RüzgarGülü
sen yeterki polisiye dizileri bırak romantik dramaya geç, yazdıkların kapış kapış gidecektir keith long
------
içerik burdan bakınca belli olmuyorbiz alışmışız tekirdağ beylerbeyi göbeğe ufak şişeler bizi kesmiyor
![]()
Polisiyede yazdım ama aynı sahneyi iki defa tekrar yazdımsen yeterki polisiye dizileri bırak romantik dramaya geç, yazdıkların kapış kapış gidecektir keith long
------
içerik burdan bakınca belli olmuyorbiz alışmışız tekirdağ beylerbeyi göbeğe ufak şişeler bizi kesmiyor
![]()
yoo ben arkadaşlar içerken onları seyretmeyi seviyorum
yoo ben arkadaşlar içerken onları seyretmeyi seviyorumorda en mahrem anlarda millet sarhoşken kamerayı kullanan benim
![]()
@tekin bir damla bile almışlığım yok dedi. Çok ikna oldum ben. Artık aksini düşünemem![]()
bu konuda sana katılıyorum, arkadaş ortamında içerken arada hep bir uyanık vardır fazla içmez tek amacı kim ne yapıyoru not etmektirVay, haince bir hakeret bu
------
Vay be![]()
sağol dosi senin bana inancın beni daha mutlu ve yeşilaycı kılıyor@tekin bir damla bile almışlığım yok dedi. Çok ikna oldum ben. Artık aksini düşünemem![]()
Romantik drama yazmayı başarmam nediyorsun yapımcı alır mı başka sitedeVay, haince bir hakeret bu
------
Vay be![]()
bu konuda sana katılıyorum, arkadaş ortamında içerken arada hep bir uyanık vardır fazla içmez tek amacı kim ne yapıyoru not etmektirdiğer gün oo akşam sen şöyle yaptın sen böyle yaptın diyen onlardan bende nefret ederim, bir an kendimi onların yerine koyunca kendime kıl oldum resmen
![]()
Ayıpsın daha beterini yapar@xemrexxx bak ne buldum@Angelica bir gün Gökberk'in evleneceğini duyarsa nikah memuru olup bu taktiği uygulayabilir mi? Ne dersin?
@RüzgarGülü @The_Erinch @Zeyno @12.Adam
@Bully @Hobbit @cookies @Dosi @Yakamoz-Asi @AhmetBayram @Dante @Keith Long @Alemdar
kıyma makinesine atıp etlerinizden mantı yapar teyzoş
Ayıpsın daha beterini yapar![]()
evet ilk bildirim gelmediBildirim gitmedi kimseye galiba ya 🙄🙄 Görmediniz![]()