Sohbet & Muhabbet Konusu

Son düzenleme:
ilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldı :D bu kadar alkolle kim içecek kim bakacak? böyle bir hazineyi @Yakamoz-Asi sadece kendisi için ayırmış, beni seni ve @RüzgarGülü nü düşünseydi öyle minnak bir şişe değil bir fıçı dolusu hazine saklaması gerekirdi :A

ilk başta çantayı görünce heyecanlandık sonra rus matruşkaları gibi ordan daha küçüğü ondan daha küçüğü derken en sona kedi pipisi kadar bir şişe kaldı :D bu kadar alkolle kim içecek kim bakacak? böyle bir hazineyi @Yakamoz-Asi sadece kendisi için ayırmış, beni seni ve @RüzgarGülü nü düşünseydi öyle minnak bir şişe değil bir fıçı dolusu hazine saklaması gerekirdi :A
Yazdığım romantik dramayı hangi yapım şirketi alacak alır herhalde @tekin

• Güldürdün
Reactions: tekin

Sen o viskinin bir yudumunun ne kadar çarptığını bir bilsen böyle yazamazdın :A

@The_Erinch @RüzgarGülü

Yazdığım romantik dramayı hangi yapım şirketi alacak alır herhalde @tekin
sen yeterki polisiye dizileri bırak romantik dramaya geç, yazdıkların kapış kapış gidecektir keith long :D
------

Sen o viskinin bir yudumunun ne kadar çarptığını bir bilsen böyle yazamazdın :A

@The_Erinch @RüzgarGülü
içerik burdan bakınca belli olmuyor:D biz alışmışız tekirdağ beylerbeyi göbeğe ufak şişeler bizi kesmiyor:A

sen yeterki polisiye dizileri bırak romantik dramaya geç, yazdıkların kapış kapış gidecektir keith long :D
------

içerik burdan bakınca belli olmuyor:D biz alışmışız tekirdağ beylerbeyi göbeğe ufak şişeler bizi kesmiyor:A

Demek o kadar çok içiyorsun anladım. :A @Dosi duymasın :A

------

Polisiyede yazdım ama aynı sahneyi iki defa tekrar yazdım

• Beğendim
Reactions: tekin
  • Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
Vay, haince bir hakeret bu :A
------

Vay be :D
bu konuda sana katılıyorum, arkadaş ortamında içerken arada hep bir uyanık vardır fazla içmez tek amacı kim ne yapıyoru not etmektir :D diğer gün oo akşam sen şöyle yaptın sen böyle yaptın diyen onlardan bende nefret ederim, bir an kendimi onların yerine koyunca kendime kıl oldum resmen :A
------

@tekin bir damla bile almışlığım yok dedi. Çok ikna oldum ben. Artık aksini düşünemem :A
sağol dosi senin bana inancın beni daha mutlu ve yeşilaycı kılıyor :D ne sigara ne alkol hiçbiriyle işim olmaz adeta bir bebek kadar masum ve günahsızım :A

bu konuda sana katılıyorum, arkadaş ortamında içerken arada hep bir uyanık vardır fazla içmez tek amacı kim ne yapıyoru not etmektir :D diğer gün oo akşam sen şöyle yaptın sen böyle yaptın diyen onlardan bende nefret ederim, bir an kendimi onların yerine koyunca kendime kıl oldum resmen :A

kendine bile kıl olduysan durumu net anlamıṣsın demek. :A