Sohbet & Muhabbet Konusu

Çay içiyorum şu an ama şekersiz. Umarım alıştırırım kendimi @Yakamoz-Asi
1 kilo almışım. Dikkat etmem gerekiyor shsnhsjjsjs belki bir kaç kilonun habercisidir diye en azından çayda şekeri yok etmeye çalışayım.
@Bully beni nazar etti :A
Benim nazarım değmez bir şey olmaz 1 kilodan :A

Çay şekersiz içilir zaten bi alışsan daha şeker meker aramazsın :A
------

Belkide Yazın Ankara’da karşılamışızdır.
Benim tatil sonrası foruma dönüşü bundandır belki . İkna etmişimdir gelsin diye :A @Bully

Bambaşka bir büyüklük (@Bully de göremedi.) :A

Boṣver takma ye geç :A börek dedin canım istedi. :A
------

Vallaha mı 😱 :Z
Baktı foruma döneceğim yok @Dosi Ankara’da uzun görüşmeler sonucu ikna etti beni :A

İyi madem :A

Maşallah her yerde her işi yapabiliyorsun :A
Hepimiz offline olunca sakince takılıp bu kaçırdığım bildirimleri farketmeme başladım :A
Otobüsteyken dışarısı karanlık, etrafı izleyemiyorum. O esnada eş attım ki eve gelince açması kalmıştı :A
tatilde nereye gittin araba o göllerden zıplaya zıplaya bir hal olmuştur her yolculuktan sonra araba değiştiriyorsun para bol tabiki :A
Ara tatil bana geçerli değil maalesef :A
Yani yolculuk uzunsa yapılır :A Taaa memlekete araba ile gidince değiştirmek kaçınılmaz oluyor bazen :A

Hepimiz offline olunca sakince takılıp bu kaçırdığım bildirimleri farketmeme başladım :A
Otobüsteyken dışarısı karanlık, etrafı izleyemiyorum. O esnada eş attım ki eve gelince açması kalmıştı :A

Yani yolculuk uzunsa yapılır :A Taaa memlekete araba ile gidince değiştirmek kaçınılmaz oluyor bazen :A
2 saatlik farkın faydaları :A

Aa karanlık ve etrafı izleyemiyorsan işlerini halledersin o zaman otobüste :A İyi olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Yanlıṣ bilgi vermiṣ tam tersi, iṣsizlik oranı düṣük seviyede. %2 falan. Ayrıca yaṣlılara teṣvik diye bir ṣey yok, yani ek yapılan bir ṣey yok. İsteyen 5 sene daha fazla çalıṣabiliyor. :) ama site doğru. :A
Boşver biz kurtulalım x li emreden :D

alışveriş veya gezip görmek için hafta sonları danimarkaya gittiğin oluyormu dosi ?
------

@Dosi nün orası soğuk ayrıca uzak ve öropanın gezilecek yerlerine uzak :X seninki tam merkezde ,ideal:A
@Yakamoz-Asi nin memleketi hangi ülkeyle komşuysa o ülkenin dilini resmi dil yapmış :D küçük ülkelerin bağımsızlıklarını korumak için tarih boyu neler çektiğine bir örnek. kimseye yan gözle bakamıyorsun, alman kızınca ooo biz sizdeniz , fransa tersleyince vayy dostum fransa, italya zıplayınca kanki italya öyle öyle adamlar ip cambazı gibide olsa bağımsızlıklarını korumayı başarmışlar :D

yakamoz, diğer üç dili anladıkta romanşça nedir romalılar yok olalı asırlar oldu :D

Son düzenleme: