seni lavların arasına atacağım diye korktun sanırımYok ben almayayım. Orası ilgimi çekmiyor. Sen tek başına git![]()
seni lavların arasına atacağım diye korktun sanırımYok ben almayayım. Orası ilgimi çekmiyor. Sen tek başına git![]()
tekin pek tekin değil sonuçta. Maceraya gerek yokseni lavların arasına atacağım diye korktun sanırım![]()
seninle bir tatil planı bile yapılmıyor isveçli, kazayla isveçe gelsem kesin isveçi terkedersintekin pek tekin değil sonuçta. Maceraya gerek yok![]()
Ondan hiç şüphen olmasınseninle bir tatil planı bile yapılmıyor isveçli, kazayla isveçe gelsem kesin isveçi terkedersin![]()
Aaaaaaa çocukluk aşkın ve sen10-20 bin kiṣinin bildiği bir dil tarihçesini bilmem![]()
deniz kızı denizanasına dönmese iyiymiş
Hollanda’da kursa katılacağımSeni o akvaryuma atasım geldi![]()
3 kasım daSen ne zaman ucuyordun Hollandaya? Takip edeyim seni flightradardan.
3 kasım da
Futbolda 0-5-0 taktiğine nediyorsun sınıflar arası futbol turnuvasında 2008-2009 da çeyrek final 2009-2010 da yarı final 2010-2011 Finalde Hem 9C sınıfıSeverim ben ucaklari takip etmeyi ondan yazdim. Sefer sayini yazarsin bana özelden.
Kursta basarilar dilerim, etkinliklere katilmak güzeldir. Fotograf cek bir iki, görelim wafflelari.![]()
Futbolda 0-5-0 taktiğine nediyorsun sınıflar arası futbol turnuvasında 2008-2009 da çeyrek final 2009-2010 da yarı final 2010-2011 Finalde Hem 9C sınıfı
Onun devamı 10 Sosyal A 11 Sosyal A
12 sosyal A dayken şampiyon olacakken ortalık karıştı turnuva iptal basketbolda şampiyon oldu
@xemrexxx
------
@Yakamoz-Asi
------
@Yakamoz-Asi neden şaşırdın
Ben yaptım teknik direktörlük yaparken sınıflar arası futbol turnuvasındaöyle bir taktik hic duymamistim![]()
Ben yaptım teknik direktörlük yaparken sınıflar arası futbol turnuvasında
Keith Long un dünyası çok geniş o yüzden senaryoları bana karmaşık geliyor kapasitem almıyor o kadar geniş dünyayıSende her yerdesin arkadaṣiṣe yaradı mı
Keith Long un dünyası çok geniş o yüzden senaryoları bana karmaşık geliyor kapasitem almıyor o kadar geniş dünyayı![]()
Evet yaradıSende her yerdesin arkadaṣiṣe yaradı mı