seni lavların arasına atacağım diye korktun sanırımYok ben almayayım. Orası ilgimi çekmiyor. Sen tek başına git
seni lavların arasına atacağım diye korktun sanırımYok ben almayayım. Orası ilgimi çekmiyor. Sen tek başına git
tekin pek tekin değil sonuçta. Maceraya gerek yokseni lavların arasına atacağım diye korktun sanırım
seninle bir tatil planı bile yapılmıyor isveçli, kazayla isveçe gelsem kesin isveçi terkedersintekin pek tekin değil sonuçta. Maceraya gerek yok
Ondan hiç şüphen olmasınseninle bir tatil planı bile yapılmıyor isveçli, kazayla isveçe gelsem kesin isveçi terkedersin
Aaaaaaa çocukluk aşkın ve sen10-20 bin kiṣinin bildiği bir dil tarihçesini bilmem
deniz kızı denizanasına dönmese iyiymiş
Hollanda’da kursa katılacağımSeni o akvaryuma atasım geldi
3 kasım daSen ne zaman ucuyordun Hollandaya? Takip edeyim seni flightradardan.
3 kasım da
Futbolda 0-5-0 taktiğine nediyorsun sınıflar arası futbol turnuvasında 2008-2009 da çeyrek final 2009-2010 da yarı final 2010-2011 Finalde Hem 9C sınıfıSeverim ben ucaklari takip etmeyi ondan yazdim. Sefer sayini yazarsin bana özelden.
Kursta basarilar dilerim, etkinliklere katilmak güzeldir. Fotograf cek bir iki, görelim wafflelari.
Futbolda 0-5-0 taktiğine nediyorsun sınıflar arası futbol turnuvasında 2008-2009 da çeyrek final 2009-2010 da yarı final 2010-2011 Finalde Hem 9C sınıfı
Onun devamı 10 Sosyal A 11 Sosyal A
12 sosyal A dayken şampiyon olacakken ortalık karıştı turnuva iptal basketbolda şampiyon oldu
@xemrexxx
------
@Yakamoz-Asi
------
@Yakamoz-Asi neden şaşırdın
Ben yaptım teknik direktörlük yaparken sınıflar arası futbol turnuvasındaöyle bir taktik hic duymamistim
Ben yaptım teknik direktörlük yaparken sınıflar arası futbol turnuvasında
Keith Long un dünyası çok geniş o yüzden senaryoları bana karmaşık geliyor kapasitem almıyor o kadar geniş dünyayıSende her yerdesin arkadaṣ iṣe yaradı mı
Keith Long un dünyası çok geniş o yüzden senaryoları bana karmaşık geliyor kapasitem almıyor o kadar geniş dünyayı
Evet yaradıSende her yerdesin arkadaṣ iṣe yaradı mı