FF Forumun Giderek Yarışma Ağırlıklı Olması

yarışan ben olmadığım sürece yarışmaları severim :D @Dosi
Ben kendim En İyi Ben Seçerim’i yönetmiştim. Kazanan @Bully olmuştu :A

Yarışmacı olarakta Yıldızlar Yarışıyor’da yarışıp birinci oldum. Zirvede bıraktım yarışmacılık durumunu :A

Ben ve @xdragxx Var mısın Yok musun’u yürüttük pandemi zamanında ve oldukça iyi hit aldı. 3000 küsür mesaj yazılmış.

Kısacası bir çok şeye imza attık forumda.
Şimdi etkinlikler ile ayakta tutmaya çalışıyoruz forumu

Yarışmacı olarakta Yıldızlar Yarışıyor’da yarışıp birinci oldum. Zirvede bıraktım yarışmacılık durumunu :A

Ben ve @xdragxx Var mısın Yok musun’u yürüttük pandemi zamanında ve oldukça iyi hit aldı. 3000 küsür mesaj yazılmış.

her şey iyi güzelde yeni yarışma varmı ufukta ben onu sormuştum :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Yaptığın tek yarışma olan En İyi Ben Seçerim'in ilk ve son sezonunun şampiyonu benim :Z Yarışma kazanmak benim işim zaten :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
Eskileri yavaştan raflardan indirmeye başladım. Bakalım. Belki yaparız. Önce bir kaç konu var. Onlar aradan çıksın :A
günün en umut verici cümlesi :D
------

Yaptığın tek yarışma olan En İyi Ben Seçerim'in ilk ve son sezonunun şampiyonu benim :Z Yarışma kazanmak benim işim zaten :A
sen kazandığın için zaten @Dosi de yarışma başlatacak heves kaybolmuş:D demiştir onca emek ver sonra kötünün biri çıkıp kazansın gül gibi yarışmayı, olacak iş değil ? ben olsam bende bir daha yarışma konusu açmazdım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
------

sen kazandığın için zaten @Dosi de yarışma başlatacak heves kaybolmuş:D demiştir onca emek ver sonra kötünün biri çıkıp kazansın gül gibi yarışmayı, olacak iş değil ? ben olsam bende bir daha yarışma konusu açmazdım :A
Ben olmadığım için yarışmayı devam ettirmedi ben dönünce yeniden gündeme geldi bir de öyle düşün :A

@Dosi ekmeğine bakar, en çok katkıyı verecek adam da benim :A

------

Ben olmadığım için yarışmayı devam ettirmedi ben dönünce yeniden gündeme geldi bir de öyle düşün :A

Zaten kısa süreli bir mola zamanım var, oyalamayın beni. Kura ile meşgulüm :A

ekmeğine bakarda ekmeğinin önünden kapılmasınada razı olmaz ordan kaybediyorsun :A