Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 33,938
- Puanı
- 1,060
İrlanda araştırıyor başka pandemi gelecek mi diye ucd dublin university tarafındanBen kaldıramam
İrlanda araştırıyor başka pandemi gelecek mi diye ucd dublin university tarafındanBen kaldıramam
İrlanda araştırıyor başka pandemi gelecek mi diye ucd dublin university tarafından
Ben maçlar var diye senaryo yayınlamayı durdurdum çok etki ediyor maçlar belki bir vampirli dizimi yayınlarım onu yazdım bir siteye onaylanmadı İstanbulda vampir olmaz diyeAraṣtırsın tabi
Ben maçlar var diye senaryo yayınlamayı durdurdum çok etki ediyor maçlar belki bir vampirli dizimi yayınlarım onu yazdım bir siteye onaylanmadı İstanbulda vampir olmaz diye
başka bir siteye yazmıştım bur da olurO zaman aynı hikayeyi İstanbul değil Romanya da yap.
başka bir siteye yazmıştım bur da olur
İrlanda’ya ve Türkiye’ye o maçtan sonra geldi kovid 19inṣallah haber edersin
İrlanda’ya ve Türkiye’ye o maçtan sonra geldi kovid 19
Benim kızla baş başa seyrettiğim maçtan sonra Maç zaten 26 şubattaydı
29 Şubatta trinityden çıktı virüs
Hangi kıza yaklaşsam olay kopuyorUzak dur o zaman tehlikeli
Hepimiz offline olunca sakince takılıp bu kaçırdığım bildirimleri farketmeme başladımİyi madem
Maşallah her yerde her işi yapabiliyorsun![]()
Ara tatil bana geçerli değil maaleseftatilde nereye gittin araba o göllerden zıplaya zıplaya bir hal olmuştur her yolculuktan sonra araba değiştiriyorsun para bol tabiki![]()
2 saatlik farkın faydalarıHepimiz offline olunca sakince takılıp bu kaçırdığım bildirimleri farketmeme başladım
Otobüsteyken dışarısı karanlık, etrafı izleyemiyorum. O esnada eş attım ki eve gelince açması kalmıştı
Ara tatil bana geçerli değil maalesef
Yani yolculuk uzunsa yapılırTaaa memlekete araba ile gidince değiştirmek kaçınılmaz oluyor bazen
![]()
Boşver biz kurtulalım x li emredenYanlıṣ bilgi vermiṣ tam tersi, iṣsizlik oranı düṣük seviyede. %2 falan. Ayrıca yaṣlılara teṣvik diye bir ṣey yok, yani ek yapılan bir ṣey yok. İsteyen 5 sene daha fazla çalıṣabiliyor.ama site doğru.
![]()
Boşver biz kurtulalım x li emreden![]()
@Dosi nün orası soğuk ayrıca uzak ve öropanın gezilecek yerlerine uzak
Sende gitmeye hazirmissin hemen
alışveriş veya gezip görmek için hafta sonları danimarkaya gittiğin oluyormu dosi ?Hepimiz offline olunca sakince takılıp bu kaçırdığım bildirimleri farketmeme başladım
Otobüsteyken dışarısı karanlık, etrafı izleyemiyorum. O esnada eş attım ki eve gelince açması kalmıştı
Ara tatil bana geçerli değil maalesef
Yani yolculuk uzunsa yapılırTaaa memlekete araba ile gidince değiştirmek kaçınılmaz oluyor bazen
![]()
@Yakamoz-Asi nin memleketi hangi ülkeyle komşuysa o ülkenin dilini resmi dil yapmış
10-20 bin kiṣinin bildiği bir dil tarihçesini bilmemalışveriş veya gezip görmek için hafta sonları danimarkaya gittiğin oluyormu dosi ?
------
@Yakamoz-Asi nin memleketi hangi ülkeyle komşuysa o ülkenin dilini resmi dil yapmışküçük ülkelerin bağımsızlıklarını korumak için tarih boyu neler çektiğine bir örnek. kimseye yan gözle bakamıyorsun, alman kızınca ooo biz sizdeniz , fransa tersleyince vayy dostum fransa, italya zıplayınca kanki italya öyle öyle adamlar ip cambazı gibide olsa bağımsızlıklarını korumayı başarmışlar
yakamoz, diğer üç dili anladıkta romanşça nedir romalılar yok olalı asırlar oldu![]()
vallahi bilen sayısı azda değilmiş, ben dedim heralde araştırmacıların anca bilebildiği kimsenin kullanmadığı ama tarihe bir saygı anlamında resmi dil olarak kalmıştır10-20 bin kiṣinin bildiği bir dil tarihçesini bilmem![]()