Maskeli denen haini baştan yaratıp piyasaya süren benimKendisinin geçmişi çookkk karanlıktır
@MasacRE
Hainli Fedai'nin nasıl bir iğrençlikte olduğunu biz de biliyoruz evet... Neler neler yaptık kendisine ama yok asla gereken aksiyonları almadı leş herif... @MasacRE @Sherlockİntikam hırsıyla döndüm foruma yoldaşım..@MasacRE
Ay böyle objektif insanlara bayılıyorum sağol hayatım.Haklısın o konuda bizde istikrar yokSen yıllardır istikrarlı bir şekilde damganı vurmaya devam ediyorsun
![]()
Karşısındaki haklı olunca en iyi taktik çamur atmak tabi, tam karakterine yakışır bir hareket. Şaşırtmıyorsun.
Onunla tartışmaya girmeyecek kadar kendimi seviyorum.Ooo Maskeli melunu @serhatt ile tartışmayı özlemiş diye yorumladım![]()
İrlanda’daki polisiye dizilerini görsen şaşarsın @serhatt @12.AdamAy böyle objektif insanlara bayılıyorum sağol hayatım.
------
Karşısındaki haklı olunca en iyi taktik çamur atmak tabi, tam karakterine yakışır bir hareket. Şaşırtmıyorsun.
------
Onunla tartışmaya girmeyecek kadar kendimi seviyorum.![]()
İrlanda kovid aşısı konusunu abartmaz demi 7 doz istiyor ve yeni liderleri Türkler için 0 layabilirHaklısın o konuda bizde istikrar yokSen yıllardır istikrarlı bir şekilde damganı vurmaya devam ediyorsun
![]()
Forumda arşivden çıkmış olabilir bilmiyorumO nereden çıktı?![]()
O her şey olabilir beklerim.Forumda arşivden çıkmış olabilir bilmiyorum![]()
16.Bölümde yaptığım zorunlu ara başıma dert olduO her şey olabilir beklerim.![]()