Sözümü dinlesen şaşardım.İyi geceler keyifli dinlemeler Dek izleyeceğim bende![]()
------
Sınav dönemine mi girdin?Artık geceleri gelemiyorum.
------
Bunun bir üstündeki cümle olacak.Orada söyledim açamıyorum geceleri.
![]()
Son düzenleme:
Sözümü dinlesen şaşardım.İyi geceler keyifli dinlemeler Dek izleyeceğim bende![]()
Sınav dönemine mi girdin?Artık geceleri gelemiyorum.
------
Bunun bir üstündeki cümle olacak.Orada söyledim açamıyorum geceleri.
![]()
2 bölüm izledim. Aslı Enver’li bölümü bayağı sevdim hatta.İyi akşamlar, @Özgür tolgshow'un exxende yayınlanan tüm bölümlerini seyredebildin mi?
Tüm bölümlerini seyrettim.Bir tek dün yayınlanan bölümün yarıdan sonrası pek olmamış gibiydi. Yorumların çoğu olumsuz yöndeydi.Gereksizdi.2 bölüm izledim. Aslı Enver’li bölümü bayağı sevdim hatta.Sonra takip edemedim pek. Sen?
Kaç bölüm yayınlandı ki ben takip edemedim.Tüm bölümlerini seyrettim.Bir tek dün yayınlanan bölümün yarıdan sonrası pek olmamış gibiydi. Yorumların çoğu olumsuz yöndeydi.Gereksizdi.![]()
Yorumumu sen mi düzenledin?Yine çizgiden döndüm de...Kaç bölüm yayınlandı ki ben takip edemedim.En yakın zamanda izleyeyim bari.
![]()
Evet sana açıklamayı da yazdım, okumadın mı.Yorumumu sen mi düzenledin?Yine çizgiden döndüm de...![]()
Soru işaretli bir bildirim geldi.Demek sendin,teşekkürler. Kurtarıcı meleklerim 4'e yükseldi.Evet sana açıklamayı da yazdım, okumadın mı.Aman dikkat.
![]()
![]()
Sözümü dinlesen şaşardım.
------
Sınav dönemine mi girdin?
Bundan sonrası için seni etiketlemezsem gönül koyma.Bölümde geri kaldım yetişmem lazımdı ki uyku bastırdı tamamlayamadım bölümü![]()
Bundan sonrası için seni etiketlemezsem gönül koyma.![]()
Dizilerinden fırsat olmuyor da ondan...Niye etiketlemiyorsun?
Dizilerinden fırsat olmuyor da ondan...
5 oldu.Bugün @Emre Ozansoy dan tam 4 adet Harika reaksiyonu aldım.Rekor sayılır.![]()
Aslında cümleye sevgili günlük diye başlayacaktım...5 oldu.![]()
Ders çalışıcam ya.
Sorun yok önemli olan senin eğitim hayatın.Ders çalışıcam ya.![]()
Kaçıncı sınıftasın?Sorun yok önemli olan senin eğitim hayatın.![]()