bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
EzelAçık ara kalitesiyle Ezel
Bende seyretmedim ikisini bende Ezel dedimİkisini de izlemedim ama şarkılarının hatrına Doktorlar dedim.
Yoldaşım, diziyi baştan Sonra pek izlemedim.Arka Sokaklar ile aynı güne denk gelmişti. 😡Tartışmaya açık bile değil bence, net bir şekilde Ezel...
Şu sahne > Doktorlar'ın tamamı...
Evet, ikisi de o dönem pazartesi günleri yayınlanıyordu hatırlıyorum ama Ezel'e oy verme konusunda baya net görmüştüm seni yoldaşım. O yüzden şaşırdım bir miktar. YouTube'a dizinin resmi hesabı tarafından bölümler 1080p olarak yükleniyor şu an, yani başlamak için çok iyi bir fırsat. Benim bile yeniden başlayasım var düşün...Yoldaşım, diziyi baştan Sonra pek izlemedim.Arka Sokaklar ile aynı güne denk gelmişti. 😡
Ulan bu bilgiyi nasıl hatırladın?Gözlerim yaşardı....Evet, ikisi de o dönem pazartesi günleri yayınlanıyordu hatırlıyorum ama Ezel'e oy verme konusunda baya net görmüştüm seni yoldaşım. O yüzden şaşırdım bir miktar. YouTube'a dizinin resmi hesabı tarafından bölümler 1080p olarak yükleniyor şu an, yani başlamak için çok iyi bir fırsat. Benim bile yeniden başlayasım var düşün...
Sana Aşkolsun,kaliteden anlarız.. Kalite benim işim.Evet, ikisi de o dönem pazartesi günleri yayınlanıyordu hatırlıyorum ama Ezel'e oy verme konusunda baya net görmüştüm seni yoldaşım. O yüzden şaşırdım bir miktar. YouTube'a dizinin resmi hesabı tarafından bölümler 1080p olarak yükleniyor şu an, yani başlamak için çok iyi bir fırsat. Benim bile yeniden başlayasım var düşün...
O dönemler gençtik, toyduk... Hafızamız daha kuvvetliydi, atmışım bu gereksiz bilgileri beynime demek ki.Ulan bu bilgiyi nasıl hatırladın?Gözlerim yaşardı....
------
Sana Aşkolsun,kaliteden anlarız.. Kalite benim işim.
Sana sarmıyorum diyorum kendimi tutamıyorum( Meraklanma saygı ve sevgi çerçevesinde dersimi aldım.)O dönemler gençtik, toyduk... Hafızamız daha kuvvetliydi, atmışım bu gereksiz bilgileri beynime demek ki.
Parantez içi beni bir miktar üzdü...Sana sarmıyorum diyorum kendimi tutamıyorum( Meraklanma saygı ve sevgi çerçevesinde dersimi aldım.)