Hortlamaya şans vermeyecek şekilde gömeriz biz, kaliteli icra ederiz bu işi...Ahahahahhahahaahah..... Dikkat et hortlamasın...
Hortlamaya şans vermeyecek şekilde gömeriz biz, kaliteli icra ederiz bu işi...Ahahahahhahahaahah..... Dikkat et hortlamasın...
Ben de ruh çağırma seansları düzenlerim....Hortlamaya şans vermeyecek şekilde gömeriz biz, kaliteli icra ederiz bu işi...
Şşş öyle tehlikeli işlere bulaşma bence...Ben de ruh çağırma seansları düzenlerim....
Bulaşırım, tehlikeyi severim.Şşş öyle tehlikeli işlere bulaşma bence...
Açıyım, arkadan dinlerim.@slhttnmtl kafa başladı... istersen
Aynısını yapıyorum.Açıyım, arkadan dinlerim.
Güzel oluyor.Aynısını yapıyorum.
Olmaz mı? Sanki dijital platformda birşeyler izlerken yemek yer gibi.(Aslı tv başında olacak ama devir dijital çağ olunca benzetmeye güncelleme geldi.)Güzel oluyor.
Vay be. Örnekleri de artık dijital platform diye veriyoruz. Ben eskiden ne Netflix ne BluTV ne de PuhuTV'yi biliyordum.Olmaz mı? Sanki dijital platformda birşeyler izlerken yemek yer gibi.(Aslı tv başında olacak ama devir dijital çağ olunca benzetmeye güncelleme geldi.)
Senden farkım yok kiVay be. Örnekleri de artık dijital platform diye veriyoruz. Ben eskiden ne Netflix ne BluTV ne de PuhuTV'yi biliyordum.
Ne yapacaksın, yaşlanıyoruz...Senden farkım yok ki
Gözünden kaçmıştır, olur öyle şeyler Radyo yu açtın mı?Ben birazdan açacağım.Aynen.
Sohbet konusuna hocamGözünden kaçmıştır, olur öyle şeyler Radyo yu açtın mı?Ben birazdan açacağım.
Sen cümlemi oraya taşıyıver. Pamuk eller klavyeye...Sohbet konusuna hocam
Sen cümlemi oraya taşıyıver. Pamuk eller klavyeye...
------
Helal, Angaralı Celal @xdragxx
------
Herkese iyi geceler 🖐Ben kafalamaya gidiyorum.İsteyen peşimden gelsin.
@Angelica @slhttnmtl @Alos
İyi gecelerSen cümlemi oraya taşıyıver. Pamuk eller klavyeye...
------
------
Artık geceleri gelemiyorum.Sen cümlemi oraya taşıyıver. Pamuk eller klavyeye...
------
------
Bunun bir üstündeki cümle olacak. Orada söyledim açamıyorum geceleri.Gözünden kaçmıştır, olur öyle şeyler Radyo yu açtın mı?Ben birazdan açacağım.