Ooo şimdi baktım bölüm sayısı da azmış.Fantastik herşeyi severim. Rezalet bile olsa katlanma bonusum fazla.
Not: Dizi rezalet değil,ben beğendim. 2.Sezonu umarım çeker Netflix.
Ooo şimdi baktım bölüm sayısı da azmış.Fantastik herşeyi severim. Rezalet bile olsa katlanma bonusum fazla.
Not: Dizi rezalet değil,ben beğendim. 2.Sezonu umarım çeker Netflix.
6 bölüm 50 dk dan 3 saat. Şipşak bitti.Ooo şimdi baktım bölüm sayısı da azmış.
Camdan mendil sallıyor @dreamy
Belki denk gelmemişizdir abla. Ben genelde gece aktif oluyorum o yüzden olabilir.ne azaltması nerdeyse hiç yoksun göremiyoruz seniaynı bende ne olsun evdeyiz işte
doktor beycimize soralım aşıya ne diyorsunuz vurulalımmı güvenelimmi
Ablan yaşdan öncelikliBelki denk gelmemişizdir abla. Ben genelde gece aktif oluyorum o yüzden olabilir.
Ben olsam vurulurdum.Da senin aşı olmana daha çok yok mu abla?
Belki denk gelmemişizdir abla. Ben genelde gece aktif oluyorum o yüzden olabilir.
Ben olsam vurulurdum.Da senin aşı olmana daha çok yok mu abla?
Ablan yaşdan öncelikli
2 haftaya sıra gelir. 80 yaşlara başlamışlarOlabilir gece geliyorsan ben olmuyorum dizi izlediğim için
Yahu goy goy olsun diye sordum ben olana kadar ohoo yıllar yllar geçer
50 dakikadan 3 saat mi?6 bölüm 50 dk dan 3 saat. Şipşak bitti.
Ahhh Melek olmasa kimle uğraşcam.Benim kahrımı çekebilen nadir kişilerden burda . Biride sensin; 2 yıl oldu evden çıkmadın lem.@Angelica yla uğraşmadan duramıyorsun abi
@Angelica yla uğraşmadan duramıyorsun abi
2 haftaya sıra gelir. 80 yaşlara başlamışlar
Ahhh Melek olmasa kimle uğraşcam.Benim kahrımı çekebilen nadir kişilerden burda . Biride sensin; 2 yıl oldu evden çıkmadın lem.
Takip ettiğin 20 dizinin yarısını bıraksan Survivor'a vakit kalır bence.Olabilir gece geliyorsan ben olmuyorum dizi izlediğim için
Yahu goy goy olsun diye sordum ben olana kadar ohoo yıllar yllar geçer
------
ben öncelikliyim demiyosun abi
Takip ettiğin 20 dizinin yarısını bıraksan Survivor'a vakit kalır bence.@The_Erinch
Yaza kadar da çıkamam gibi gözüküyor. ABV Corona.Ahhh Melek olmasa kimle uğraşcam.Benim kahrımı çekebilen nadir kişilerden burda . Biride sensin; 2 yıl oldu evden çıkmadın lem.
Evet bu sefer yüksek dozda kaoslar hemen verilmeye başlandı reytingler düşünce...Dün izledim survivoru çok kaoslu bir bölümdü valla
olmaz... aynı anda 464637 dizi takip etme özelliği yüklü ondaTakip ettiğin 20 dizinin yarısını bıraksan Survivor'a vakit kalır bence.@The_Erinch
barış yok olm ne favorisi onun için. camdan mendile devamYaza kadar da çıkamam gibi gözüküyor. ABV Corona.
------
Evet bu sefer yüksek dozda kaoslar hemen verilmeye başlandı reytingler düşünce...Favorin kim abla?
20.Bölüm
Allahu Akbaar!! Türk dizi tarihinin en epik en destansı en Godfather en Scarface en manyak sezon finali, son sahnesi tüyler diken diken... Şöyle bir sezon finalinden sonra aylarca beklemek işkence gibi gelirdi yeni bölüme dek... RTÜK’ün tam devrede olmadığı dönemlerde böyle bir dizi gerçekten büyük bir hazine olarak kalmış. Bir daha böylesi gelmez, gelmedi de...
Efsanevi kumarhane baskını... Bu bölümün ilk kez yayınlandığı günü bile hatırlıyorum 6-7 yaşlarında olmama rağmen zira evde büyük bir şok etkisi yaratmıştı ve uzun dönem aile eş dost ortamında bu bölüm, kumarhane baskını konuşulmuştu...
Gerçekten unutulmazın ötesine bir epik sahne. Tombalacı’nın bunu yapma cesaretine çok şaşırdım. Ama şimdi bakınca Laz Ziya’nın ihmalkarlığı biraz da, konseyde Çakır’ın kılına bile zarar gelmeyecek diye gelirse senden bilirim diye rest çekmeliydi. Olam oldu artık. Bu saatten sonra Tombalacıyı çok yaşatmazlar gibi, kalemi kırıldı her türlü Karahanlı bile kurtaramaz sanmıyorum.
Aslan Akbey ile Karahanlı ilk kez karşılaştı ve bu sahne de unutulmaz bir sahneydi. Tüyler ürpertti.. Karahanlı tanıyamadı tabi kimdir diye.
Hikmet, sırtından Pislik Erdal tarafından vuruldu. İnsan silahı alır, bir kenara atar resmen gel beni vur dedi o da.
Seyfo Dayı gidip Tuncay’ın bacağına sıkarak leziz bir intikam aldı. Yalnız Tuncay ve Abidin de dizinin en büyük renklerinden, güldürüyorlar. Tuncay bu bölümde “bu gidişle tırlatacağım” dedi Abidin’e sinirle. Kaderin cilvesi işte..
Ama Pislik Erdal bir başka tabi... Ama daha da efsanesini görmemiz yakındır, lan it demeyi seven.
Bir de Laz Ziya ve Meral’dan birisi vuruldu ya da silah tavana sıkıldı orası da muamma. Şu bölüme bak insan her birini beklemekten kafayı yer meraktan haziranda sezon finali desek Eylül’e dek.... Acaba Polat, Çakır, Elif, Derya, Memati bunlardan biri öldü mü birden fazlası mı öldü Deli Hikmet öldü mü Tuncay ne yapacak Laz Ziya’ya ne oldu konsey bu olaya ne diyecek... İşte sezon finali böyle kafayı yedirtir meraktan. Boşuna Perşembe günleri sokaklar bomboş değilmiş....
10/10
Ay sen ciddi ciddi diziyi izliyormusun
------
@Tolstoyevski izlediğini bilmiyordum şaşırdığım için öyle dedim ne var sinir bozucu atacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?