Sadakatsiz 2;İkisini de aynı anda seviyorum.
Sadakatsiz 2;İkisini de aynı anda seviyorum.
Sadakatsiz 2;İkisini de aynı anda seviyorum.![]()
Bugün tüm gün çalıştım. Yatmadan da 152627. kez bir bakınayım diyorum.Ooo yakalanmış Zeynep bakalım neler olacak
------
Gecemi çalışıyorsun sen derseiyi bende evdeyiz işte
Bugün tüm gün çalıştım. Yatmadan da 152627. kez bir bakınayım diyorum.![]()
Meslek nedir? Bende 1907907. kez bakınıyorum.Bugün tüm gün çalıştım. Yatmadan da 152627. kez bir bakınayım diyorum.![]()
Biraz rahatım abicim şu sıralar. Senden ne haber.Napıyorsun İsotcum anlat bakalım.
Okul açılıyor mu Martta ?
------
@Afet Güçverir Atacanım vakit bol galiba eski dizilerin içindesin 😜
Bakınmak derken dersi kastetmiştim. Daha henüz bir mesleğim yok okuyoruz bakalım.Meslek nedir? Bende 1907907. kez bakınıyorum.![]()
İzlemedim bugün...
Hangi bölüm?Bakınmak derken dersi kastetmiştim. Daha henüz bir mesleğim yok okuyoruz bakalım.
------
İzlemedim bugün...![]()
Kaçıncı sınıf ?Dalı seçtin mi? Hmm, sana doktor diyorlardı değil mi?Tıp okuyorum.![]()
Yok ya dalı 6 seneyi okuduktan sonra seçiyoruz ben daha 3. sınıfımKaçıncı sınıf ?Dalı seçtin mi? Hmm, sana doktor diyorlardı değil mi?![]()
Poyraz 2 de 0 yaptı, izlede keyiflen 🤪Bakınmak derken dersi kastetmiştim. Daha henüz bir mesleğim yok okuyoruz bakalım.
------
İzlemedim bugün...![]()
Nerde okuyorsun?Yok ya dalı 6 seneyi okuduktan sonra seçiyoruz ben daha 3. sınıfımNeredeyse yarısını uzaktan okudum resmen
![]()
Konya 😜Nerde okuyorsun?
Yine de desteklemeye devam.Poyraz 2 de 0 yaptı, izlede keyiflen 🤪
Nerde okuyorsun?
Konya değil Kütahya.Konya 😜
Bunu sorarken ciddi misin..Yine de desteklemeye devam.
------
Konya değil Kütahya.
Abi cidden Konya’da okuduğumu mu sanıyordun? 😱
Kaçıncı sınıf ?Dalı seçtin mi? Hmm, sana doktor diyorlardı değil mi?![]()
Sınav stresime ver artıkBunu sorarken ciddi misin..
Konya benim en çok kullandığım şehir.
Takılıyorum be adammmmm
Önceden alışmak açısından güzel oluyor.O diyen benim doktor beycim diyip duruyorum@dreamy