Sadakatsiz 2;İkisini de aynı anda seviyorum.
Bugün tüm gün çalıştım. Yatmadan da 152627. kez bir bakınayım diyorum.Ooo yakalanmış Zeynep bakalım neler olacak
------
Gecemi çalışıyorsun sen derse iyi bende evdeyiz işte
Bugün tüm gün çalıştım. Yatmadan da 152627. kez bir bakınayım diyorum.
Meslek nedir? Bende 1907907. kez bakınıyorum.Bugün tüm gün çalıştım. Yatmadan da 152627. kez bir bakınayım diyorum.
Biraz rahatım abicim şu sıralar. Senden ne haber.Napıyorsun İsotcum anlat bakalım.
Okul açılıyor mu Martta ?
------
@Afet Güçverir Atacanım vakit bol galiba eski dizilerin içindesin 😜
Bakınmak derken dersi kastetmiştim. Daha henüz bir mesleğim yok okuyoruz bakalım.Meslek nedir? Bende 1907907. kez bakınıyorum.
İzlemedim bugün...Uyuklayarak Survivoru izledim.
Ünlüler öne geçince uykum açıldı @dreamy
Hangi bölüm?Bakınmak derken dersi kastetmiştim. Daha henüz bir mesleğim yok okuyoruz bakalım.
------
İzlemedim bugün...
Kaçıncı sınıf ?Dalı seçtin mi? Hmm, sana doktor diyorlardı değil mi?Tıp okuyorum.
Yok ya dalı 6 seneyi okuduktan sonra seçiyoruz ben daha 3. sınıfım Neredeyse yarısını uzaktan okudum resmenKaçıncı sınıf ?Dalı seçtin mi? Hmm, sana doktor diyorlardı değil mi?
Poyraz 2 de 0 yaptı, izlede keyiflen 🤪Bakınmak derken dersi kastetmiştim. Daha henüz bir mesleğim yok okuyoruz bakalım.
------
İzlemedim bugün...
Nerde okuyorsun?Yok ya dalı 6 seneyi okuduktan sonra seçiyoruz ben daha 3. sınıfım Neredeyse yarısını uzaktan okudum resmen
Konya 😜Nerde okuyorsun?
Yine de desteklemeye devam.Poyraz 2 de 0 yaptı, izlede keyiflen 🤪
Nerde okuyorsun?
Konya değil Kütahya.Konya 😜
Bunu sorarken ciddi misin..Yine de desteklemeye devam.
------
Konya değil Kütahya.
Abi cidden Konya’da okuduğumu mu sanıyordun? 😱
Kaçıncı sınıf ?Dalı seçtin mi? Hmm, sana doktor diyorlardı değil mi?
Sınav stresime ver artıkBunu sorarken ciddi misin..
Konya benim en çok kullandığım şehir.
Takılıyorum be adammmmm
Önceden alışmak açısından güzel oluyor.O diyen benim doktor beycim diyip duruyorum @dreamy