En son perde takan bi arkadaşimiz vardi
En son perde takan bi arkadaşimiz vardi
neyse yükselen nem olsunGeceleri efkar basıyor her zamanki gibi... Ama şu an basan şey nem de olabilir, birden yükseldi.
Telefona mouse yuklekardeşimin laptopu buldum... hiç mouse olmadan laptop kullanmadım okadar zorlanıyorum ki..
@Forumdash @Angelica
bence @Tolstoyevski çok iyi ütü yaparEn son perde takan bi arkadaşimiz vardiŞimdi artık yok. Sakın kendini fazla ev işine verme @Tolstoyevski
oooooo one yaşlı kurt biz kablolu kafam kadar mouselarla büyüdük.. öyle birden teknoloji yüklemesi falan beyin şeysi geçirebilirizTelefona mouse yukleVardır öyle app'ler
oooooo one yaşlı kurt biz kablolu kafam kadar mouselarla büyüdük.. öyle birden teknoloji yüklemesi falan beyin şeysi geçirebiliriz
bence @Tolstoyevski çok iyi ütü yapar
Android oldugunu varsayıyorumoooooo one yaşlı kurt biz kablolu kafam kadar mouselarla büyüdük.. öyle birden teknoloji yüklemesi falan beyin şeysi geçirebiliriz
ben gömlek ütülüyorum... yıllarca ütüye para verdim..bu sene gömleklerimi kendim ütülüyorum... ama sadece gömlek... paltolonlar el ütüsüHiç anlamam utuden. Çift çizgiymiş filan
Android oldugunu varsayıyorumhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.necta.wifimousefree&hl=tr
Bi ara kırışıklık modaydı da rahattıkben gömlek ütülüyorum... yıllarca ütüye para verdim..bu sene gömleklerimi kendim ütülüyorum... ama sadece gömlek... paltolonlar el ütüsü
bizim torunu çağıram WP den.. şimdi gelene kadar mevsim değişir ama @Forumdash @dreamy
Çağır gelsin dua lipa şarkı çıkarmiş de uçar belkibizim torunu çağıram WP den.. şimdi gelene kadar mevsim değişir ama @Forumdash @dreamy
Evrim'i linçliyorlar desin hemen gelir.Çağır gelsin dua lipa şarkı çıkarmiş de uçar belki@dreamy
oonuda köyden indiremedim şehre....Çağır gelsin dua lipa şarkı çıkarmiş de uçar belki@dreamy
şehirdekiler de köye gidiyor artıkoonuda köyden indiremedim şehre....
oooo emrecim çişin geldi galiba.... diziden ara bulup bize yazmışEvrim'i linçliyorlar desin hemen gelir.@The_Erinch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?