Ters bişi yazmamış ki bence nizami bir yorumda bulunmuş.
Öylede burası forum olduğu için ne olur ne olmaz
Ters bişi yazmamış ki bence nizami bir yorumda bulunmuş.
Berkcim nizami faul yok demiş 😉Ters bişi yazmamış ki bence nizami bir yorumda bulunmuş.
Oyna,devam var'lık birşey yok HocamBerkcim nizami faul yok demiş 😉
Çok kasma kendini,şimdi birşey diyeceğim.Alınırsın diye çekiniyorum.Öylede burası forum olduğu için ne olur ne olmaz
Çok kasma kendini,şimdi birşey diyeceğim.Alınırsın diye çekiniyorum.
O zaman neden hemen pimpiriklendin ?Kasmıyorum ki ben kendimi burası forum yorumlarımıza dikkat etmemiz lazım
O zaman neden hemen pimpiriklendin ?
Sosyal medyada kendim adımda hesap açmazdım. Bu nicki kullanırdım. Aynı şekilde ikinci üçüncü hesaplar içinde Burada da aklıma geldi. Hem de gerekli ismi herkesin kafasında dikkat çeker. Karıştırmaz kimse diye. Ancak @Dosi dün profil fotosunu @12.Adam ile karıştırdı. Seninkinin hikayesi ne abi diyor herkes ben de abi diyim @The_Erinch@Gerekli24 nickini hikayesi nedir?
özel bir hikayesi yokSosyal medyada kendim adımda hesap açmazdım. Bu nicki kullanırdım. Aynı şekilde ikinci üçüncü hesaplar içinde Burada da aklıma geldi. Hem de gerekli ismi herkesin kafasında dikkat çeker. Karıştırmaz kimse diye. Ancak @Dosi dün profil fotosunu @12.Adam ile karıştırdı. Seninkinin hikayesi ne abi diyor herkes ben de abi diyim @The_Erinch
Geçen gün aklıma gelmedi değil.Bir sonraki etkinliğimi buldum...
En Favori Hayvan, Favorim geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 90246
@Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Forumdash @Angelica @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @bazinga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bir sonraki etkinliğimi buldum...
@Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Forumdash @Angelica @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @bazinga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Benimde aklımaaaa biranda geldi nedense 😆😅😆Geçen gün aklıma gelmedi değil.
Biraz etkilenme olabilir elbet 🍻🍷😛😛😛😛😛Bu mesajı sahilde, bu şekilde uzanmışken ve keyif çatarken attığını düşünüyorum abi.
OSM mesajımın burda ne işi var?Geceleri efkar basıyor her zamanki gibi... Ama şu an basan şey nem de olabilir, birden yükseldi.
Demek ki osm de alıntılayıp sonradan cevaplamaktan vazgeçtiğim yazı silinmemiş ve burada alıntılarken araya kaynamış. 😱OSM mesajımın burda ne işi var?
Biraz etkilenme olabilir elbet 🍻🍷😛😛😛😛😛
Etkinlik nasıl Max. 10 güne biter 😂😂😂😂😂😂😂
Bu görseli de seçtimi garanti olur. Ne de olsa bu avatar ile en iyi avatara sahip üye seçildim Enler listesindeÇok iyi abi, kedileri şampiyon yapacağız... @Dosi
Kedi kazanırBir sonraki etkinliğimi buldum...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aklıma emoji etkinliği geldi. Onay vermemiştin, @Tolstoyevski 'nin hevesini kırmıştın o arada insanlar favori sözlükte konuları açmıştı nedenseGeçen gün aklıma gelmedi değil.