- Reaksiyon puanı
- 114,183
- Puanı
- 1,060
Şimdi ayranda yapıp yiyeceğim bunlarıO zaman eline sağlık, aç karnına canımı da çektirdin helal olsun..
Şimdi ayranda yapıp yiyeceğim bunlarıO zaman eline sağlık, aç karnına canımı da çektirdin helal olsun..
Ooooh ne güzel yenirdi beee...Şimdi ayranda yapıp yiyeceğim bunları
Çiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @The_Erinch @Angelica @MasacRE
Yok yok, acı olduğu için tam tersi kiloyu yakarOooo eline sağlık. Zorla kilo alayım diye uğraşıyorsun resmen ortağım.
Yok yok, acı olduğu için tam tersi kiloyu yakar
Sen iste ben sana hep acılı yemekler yapayım
Sen kilo falan veremezsin... At gibi yiyorsun hep...
Sen iste ben sana hep acılı yemekler yapayım
Sana şişkolok diyenler utansın
Sanki ıslatmışsın gibi bulgurları?Çiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
Sıcak suda demlettirdik herhalde bi 20 dakika falanda yoğurdumSanki ıslatmışsın gibi bulgurları?
Çiğ köftede bulgur sıcak suda beklemez maalesef işin kolayına kaçmışsınSıcak suda demlettirdik herhalde bi 20 dakika falanda yoğurdum
Tarif buÇiğ köftede bulgur sıcak suda beklemez maalesef işin kolayına kaçmışsın
Çiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
@Sherlock... ::/Sen iste ben sana hep acılı yemekler yapayım
Sana şişkolok diyenler utansın
Sen bunları boşver tadı eminim güzeldir ama hakiki çiğ köftede bulgur sıcak suda dinlenmez elinin sıcağıyla pişerTarif bu
Yine mi bu görsel
Tamam 😏Sen bunları boşver tadı eminim güzeldir ama hakiki çiğ köftede bulgur sıcak suda dinlenmez elinin sıcağıyla pişer
Az çiğ köfte yapmadım dediğimi ciddiye alTamam 😏
Şalgam yok. Gerisi tamam. Sarımsak girmiyormmu?Az çiğ köfte yapmadım dediğimi ciddiye al
2 porsiyon için 2 çay bardağı bulgur, 2 yemek kaşığı salça, yarım adet soğan yeterli. En sonunda yoğurmaya yakın yarım çay bardağı zeytinyağı dökersin.
Önce salça, soğan ve baharatları (dilediğin kadar) elinle yoğur sonra yavaş yavaş bulgurları karışıma ekle.
Böyle biraz yoğur sonrasında kıvama gelsin diye yarım çay bardağı su dök su yerine şalgam da dökebilirsin ben öyle yapıyorum. Böyle 10-15 dakika yoğurduktan sonra zaten kıvama gelir zeytinyağını da güzelce yedir ve çiğ köfte hazır
Sarımsak da girer zevk meselesiŞalgam yok. Gerisi tamam. Sarımsak girmiyormmu?
Tarif için sağol. İlerde denerim
Yemek falan elin yatkınmıdır? Başka bildiğin ne varsa yararlanalımSarımsak da girer zevk meselesi
Bunu yapması biraz daha yorucu ama tat olarak daha iyidir