senin abi nasıl @Angelica
Abim işte bugün tekrar götürmüştü psikyatriye düzenli alacak ilaçları bakalım bugün başladı eh işte daha toplayacak kendini abi orta depresyon demiş doktor
senin abi nasıl @Angelica
Sosyal Medyan varsa ücretsiz olarak takip edebilirsin beniÇarşamba günü yola koyulurum Kışa kadar gitmezsniz umarim Bıraktiğim gibi bulmayı umuyorum
@Forumdash Ona sordum ama etiket atmayı unutmuşum
Onlar bana göre değil abi ya.Olm birgünde deki abi yemek yapıyorum, ütü yapıyorum,ahşap boyuyorum,kitap okuyorum
Bi instagram hesabı o da bizimkilere actım ailede kim var kim yok takip ediyorlar o kadar. Ben kullanmayı pek sevmıyorum forum yetıyor sosyaleşmek içinSosyal Medyan varsa ücretsiz olarak takip edebilirsin beni
sende @Tolstoyevski gibi amma gizli adamlarsınızBi instagram hesabı o da bizimkilere actım ailede kim var kim yok takip ediyorlar o kadar. Ben kullanmayı pek sevmıyorum forum yetıyor sosyaleşmek için
Bu yeni terfi alanlarda amma sıkıcılar anca forumda adları duruyor listede @Sherlock @Tolstoyevski
@Forumdash çenem düştü
Ben burdayım çene çalarızBu yeni terfi alanlarda amma sıkıcılar anca forumda adları duruyor listede @Sherlock @Tolstoyevski
@Forumdash çenem düştü
Şarkıya bağlandım yine, akla Atatürk'ü getiriyor ve efkarlanıyor insan bu dönemde ekstradan...@Tolstoyevski napıyorsun kardeşim... gene hangi karamsar dünyalardasın ,hele bir gel
kardeşimin laptopu buldum... hiç mouse olmadan laptop kullanmadım okadar zorlanıyorum ki..Konuş abim sen çok tatlı sohbetin var
zaten gideceğini biliyorum ondan hep sana laf atıyorum.. sonra kalacam gene mezarlık bekçisi kılıklı @TolstoyevskiBen burdayım çene çalarız
Şarkıya bağlandım yine, akla Atatürk'ü getiriyor ve efkarlanıyor insan bu dönemde ekstradan...
@Tolstoyevski ilkkez dün gece online gördüm Çenesi biraz düştüydü belki o da gececi tayfadandırzaten gideceğini biliyorum ondan hep sana laf atıyorum.. sonra kalacam gene mezarlık bekçisi kılıklı @Tolstoyevski
sağı solu belli olmuyor açıkçası@Tolstoyevski ilkkez dün gece online gördüm Çenesi biraz düştüydü belki o da gececi tayfadandır
DM'den yürü bidesağı solu belli olmuyor açıkçası
DM den damardan yürüşüyoruz kardeşimleDM'den yürü bide
Bugün çift jetonmuş. Teknik olarak saat başı izlesede bu kadar jeton toplaması mümkün olmayabilir. Bilemedim şimdi
Daha öncede cevap vermiştim galiba. Ne olduğunu bilmiyorum yani oynamadım 😊
DM'den yürü bide
kardeşimin laptopu buldum... hiç mouse olmadan laptop kullanmadım okadar zorlanıyorum ki..
@Forumdash @Angelica