Dur uğrayayım bari.Ya ben genelde sadece doğum günü konularına yazıyorum son zamanlarda da forumda pek aktif değilim zaten mazur gör.Zaten üzerinden iki gün geçti gerek yok.
![]()
Dur uğrayayım bari.Ya ben genelde sadece doğum günü konularına yazıyorum son zamanlarda da forumda pek aktif değilim zaten mazur gör.Zaten üzerinden iki gün geçti gerek yok.
![]()
Tamamdır artık ben yerimi buldum.... Birine laf atmak istediğimde mekan belli.
Haydi ben kaçar.. yarına iş var.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@Forumdash @dreamy @Angelica
Gerek yok geçti. 50 bine artıkDur uğrayayım bari.@Dosi
Ya sen nasıl bir SuperModsun... Superman gibi..Heryerde MaşAllahhhhhh
Bunu yeni gördüm, cheers.
Abim, Afiyet,bal,şeker olsun
Bence çocuğu ikiniz büyütün. @The_Erinch😱
Sana emanet edicem çocuk sana alişsin yabancılaşmaması için sen de acabilirsin![]()
Gel birlikte olsun 🍻Abim, Afiyet,bal,şeker olsun![]()
Memnuniyetle abim 🍻Gel birlikte olsun
Napıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık
@Sherlock @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica @Forumdash @dreamy
Ben uzun aradan sonra aile özlemi gideriyorum, çok şükür herkes iyi.. Bugünü Edremit Körfezine adadım.
Ben sizden bu adamı mı istedim?@mesmeso61 Obi Mikel Trabzonspor'a transfer olduğunda,dönemin td Ünal Karaman; başkana Ne demiştir?![]()
Obi Mi Kel Ben mi Kelim?Ben sizden bu adamı mı istedim?![]()
Aileni görmekten güzel bir şey uzun aradan sonra.Napıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık
@Sherlock @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica @Forumdash @dreamy
Ben uzun aradan sonra aile özlemi gideriyorum, çok şükür herkes iyi.. Bugünü Edremit Körfezine adadım.
Napıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık
Aile selam olsunNapıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık