Dur uğrayayım bari. @DosiYa ben genelde sadece doğum günü konularına yazıyorum son zamanlarda da forumda pek aktif değilim zaten mazur gör. Zaten üzerinden iki gün geçti gerek yok.
Dur uğrayayım bari. @DosiYa ben genelde sadece doğum günü konularına yazıyorum son zamanlarda da forumda pek aktif değilim zaten mazur gör. Zaten üzerinden iki gün geçti gerek yok.
Tamamdır artık ben yerimi buldum.... Birine laf atmak istediğimde mekan belli.
Haydi ben kaçar.. yarına iş var.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@Forumdash @dreamy @Angelica
Gerek yok geçti. 50 bine artıkDur uğrayayım bari. @Dosi
Ya sen nasıl bir SuperModsun... Superman gibi..Heryerde MaşAllahhhhhh
Bunu yeni gördüm, cheers. 🍻
Abim, Afiyet,bal,şeker olsun
Bence çocuğu ikiniz büyütün. @The_Erinch Meseleyi kökünden çözmüş olursunuz.😱
Sana emanet edicem çocuk sana alişsin yabancılaşmaması için sen de acabilirsin
Gel birlikte olsun 🍻Abim, Afiyet,bal,şeker olsun
Memnuniyetle abim 🍻Gel birlikte olsun
Napıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık
@Sherlock @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica @Forumdash @dreamy
Ben uzun aradan sonra aile özlemi gideriyorum, çok şükür herkes iyi.. Bugünü Edremit Körfezine adadım.
Ben sizden bu adamı mı istedim?@mesmeso61 Obi Mikel Trabzonspor'a transfer olduğunda,dönemin td Ünal Karaman; başkana Ne demiştir?
Obi Mi Kel Ben mi Kelim?Ben sizden bu adamı mı istedim?
Aileni görmekten güzel bir şey uzun aradan sonra.Napıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık
@Sherlock @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica @Forumdash @dreamy
Ben uzun aradan sonra aile özlemi gideriyorum, çok şükür herkes iyi.. Bugünü Edremit Körfezine adadım.
Napıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık
Aile selam olsun Ailenle güzel brunch filan yapaydınız Bu mekan kışın canlanır/canlanacakNapıyorsunuz millet :=) Okadar sohbet mekanı açtırdık