senin abi nasıl @Angelica
Abim işte bugün tekrar götürmüştü psikyatriye düzenli alacak ilaçları bakalım bugün başladı eh işte daha toplayacak kendini abi orta depresyon demiş doktor
senin abi nasıl @Angelica
Sosyal Medyan varsa ücretsiz olarak takip edebilirsin beniÇarşamba günü yola koyulurumKışa kadar gitmezsniz umarim
Bıraktiğim gibi bulmayı umuyorum
![]()
@Forumdash Ona sordum ama etiket atmayı unutmuşum
Onlar bana göre değil abi ya.Olm birgünde deki abi yemek yapıyorum, ütü yapıyorum,ahşap boyuyorum,kitap okuyorum![]()
![]()
![]()
Bi instagram hesabı o da bizimkilere actım ailede kim var kim yok takip ediyorlar o kadar. Ben kullanmayı pek sevmıyorum forum yetıyor sosyaleşmek içinSosyal Medyan varsa ücretsiz olarak takip edebilirsin beni![]()
![]()
![]()
![]()
sende @Tolstoyevski gibi amma gizli adamlarsınızBi instagram hesabı o da bizimkilere actım ailede kim var kim yok takip ediyorlar o kadar. Ben kullanmayı pek sevmıyorum forum yetıyor sosyaleşmek için![]()
Bu yeni terfi alanlarda amma sıkıcılar anca forumda adları duruyor listede![]()
@Sherlock @Tolstoyevski
@Forumdash çenem düştü![]()
![]()
Ben burdayım çene çalarızBu yeni terfi alanlarda amma sıkıcılar anca forumda adları duruyor listede![]()
@Sherlock @Tolstoyevski
@Forumdash çenem düştü![]()
![]()
Şarkıya bağlandım yine, akla Atatürk'ü getiriyor ve efkarlanıyor insan bu dönemde ekstradan...
kardeşimin laptopu buldum... hiç mouse olmadan laptop kullanmadım okadar zorlanıyorum ki..Konuş abim sen çok tatlı sohbetin var![]()
zaten gideceğini biliyorum ondan hep sana laf atıyorum.. sonra kalacam gene mezarlık bekçisi kılıklı @TolstoyevskiBen burdayım çene çalarız![]()
Şarkıya bağlandım yine, akla Atatürk'ü getiriyor ve efkarlanıyor insan bu dönemde ekstradan...
@Tolstoyevski ilkkez dün gece online gördümzaten gideceğini biliyorum ondan hep sana laf atıyorum.. sonra kalacam gene mezarlık bekçisi kılıklı @Tolstoyevski![]()
![]()
![]()
sağı solu belli olmuyor açıkçası
DM'den yürü bidesağı solu belli olmuyor açıkçası![]()
DM den damardan yürüşüyoruz kardeşimleDM'den yürü bide![]()
Bugün çift jetonmuş. Teknik olarak saat başı izlesede bu kadar jeton toplaması mümkün olmayabilir. Bilemedim şimdi
Daha öncede cevap vermiştim galiba. Ne olduğunu bilmiyorum yani oynamadım 😊
DM'den yürü bide![]()
kardeşimin laptopu buldum... hiç mouse olmadan laptop kullanmadım okadar zorlanıyorum ki..
@Forumdash @Angelica