En son perde takan bi arkadaşimiz vardi Şimdi artık yok. Sakın kendini fazla ev işine verme @Tolstoyevski
En son perde takan bi arkadaşimiz vardi Şimdi artık yok. Sakın kendini fazla ev işine verme @Tolstoyevski
neyse yükselen nem olsun @ForumdashGeceleri efkar basıyor her zamanki gibi... Ama şu an basan şey nem de olabilir, birden yükseldi.
Telefona mouse yukle Vardır öyle app'lerkardeşimin laptopu buldum... hiç mouse olmadan laptop kullanmadım okadar zorlanıyorum ki..
@Forumdash @Angelica
bence @Tolstoyevski çok iyi ütü yaparEn son perde takan bi arkadaşimiz vardi Şimdi artık yok. Sakın kendini fazla ev işine verme @Tolstoyevski
oooooo one yaşlı kurt biz kablolu kafam kadar mouselarla büyüdük.. öyle birden teknoloji yüklemesi falan beyin şeysi geçirebilirizTelefona mouse yukle Vardır öyle app'ler
oooooo one yaşlı kurt biz kablolu kafam kadar mouselarla büyüdük.. öyle birden teknoloji yüklemesi falan beyin şeysi geçirebiliriz
bence @Tolstoyevski çok iyi ütü yapar
Android oldugunu varsayıyorum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.necta.wifimousefree&hl=troooooo one yaşlı kurt biz kablolu kafam kadar mouselarla büyüdük.. öyle birden teknoloji yüklemesi falan beyin şeysi geçirebiliriz
ben gömlek ütülüyorum... yıllarca ütüye para verdim..bu sene gömleklerimi kendim ütülüyorum... ama sadece gömlek... paltolonlar el ütüsüHiç anlamam utuden. Çift çizgiymiş filan
Android oldugunu varsayıyorum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.necta.wifimousefree&hl=tr
Bi ara kırışıklık modaydı da rahattıkben gömlek ütülüyorum... yıllarca ütüye para verdim..bu sene gömleklerimi kendim ütülüyorum... ama sadece gömlek... paltolonlar el ütüsü
Bi ara yoktu Şuanda da yok galiba@xdragxx çenesi düşüktür aslında @Forumdash
bizim torunu çağıram WP den.. şimdi gelene kadar mevsim değişir ama @Forumdash @dreamy
Çağır gelsin dua lipa şarkı çıkarmiş de uçar belki @dreamybizim torunu çağıram WP den.. şimdi gelene kadar mevsim değişir ama @Forumdash @dreamy
Evrim'i linçliyorlar desin hemen gelir. @The_ErinchÇağır gelsin dua lipa şarkı çıkarmiş de uçar belki @dreamy
oonuda köyden indiremedim şehre....Çağır gelsin dua lipa şarkı çıkarmiş de uçar belki @dreamy
şehirdekiler de köye gidiyor artıkoonuda köyden indiremedim şehre....
oooo emrecim çişin geldi galiba.... diziden ara bulup bize yazmış @Angelica @ForumdashEvrim'i linçliyorlar desin hemen gelir. @The_Erinch