- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Atayım hemen kendiminkini
Atayım hemen kendiminkini
24 Kasım'da 10.000 olmazsan bekletilsin konu. 2si bir arada olsunAcaba 24 Kasıma kadar 10.000 olur muyum, duble kutlama
Çok yüzsüzüm 😎
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica
İki saattir öğretmenler günü diye düşünüyorum abi 24 Kasım'ı, ama aslında yıl dönümünnüş. 😱Acaba 24 Kasıma kadar 10.000 olur muyum, duble kutlama
Çok yüzsüzüm 😎
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @Emre Ozansoy @Angelica
Benimle Söyle ile giriş yapmıştık bu alemlereİki saattir öğretmenler günü diye düşünüyorum abi 24 Kasım'ı, ama aslında yıl dönümünnüş. 😱
Survivor olsaydı rahat bir şekilde olurdun, ama şimdi bilemedim.
Ben niye reytingler ile ilgili bir şeyler hatırlıyorum? 😱Benimle Söyle ile giriş yapmıştık bu alemlere
İlk Benimle Söyle ye yazdımBen niye reytingler ile ilgili bir şeyler hatırlıyorum? 😱
Ya bugün için ne planlar yapmıştım ama manga okumak hayal oldu gibi 😏 bir sürü işim çıktı. Fırsat bulduğum an okumaya çalışacağım ama şimdilik zor gibi.Yok ya bugünlük zor... Oyuna daldım maalesef... Ama iyi geceler sana da.
https://vm.tiktok.com/ZSV7aSTT/ @SherlockYa bugün için ne planlar yapmıştım ama manga okumak hayal oldu gibi 😏 bir sürü işim çıktı. Fırsat bulduğum an okumaya çalışacağım ama şimdilik zor gibi.
Bu süreçte bana yetişmeye bak
Ben de dün ve bugün çok fırsat bulamadım, hafta içi bakacağım artık.Ya bugün için ne planlar yapmıştım ama manga okumak hayal oldu gibi 😏 bir sürü işim çıktı. Fırsat bulduğum an okumaya çalışacağım ama şimdilik zor gibi.
Bu süreçte bana yetişmeye bak
Yaklaşık 1 saatlik dinlenme vaktim var gibi. 5 dakika sonra dalış yapayım.Ben de dün ve bugün çok fırsat bulamadım, hafta içi bakacağım artık.
Ben de epey dışardaydım yeni girebildim eve. Ben de bari 2 3 bölüm okuyayım.Yaklaşık 1 saatlik dinlenme vaktim var gibi. 5 dakika sonra dalış yapayım.
Öldüm yorgunluktan. Ayaktaydım hep. Bu vesile ile oturmuş olurum
Yine işim çıktı ama 2 saate okurum artıkBen de epey dışardaydım yeni girebildim eve. Ben de bari 2 3 bölüm okuyayım.
Olur öyleee. 121'i oku gel artık diyeceğim de yarın konuşuruz heralde üstüne... Bugün zor gibi artık...Yine işim çıktı ama 2 saate okurum artıkne bitmek bilmez gün oldu bugün
Ben okurum bugün ama sen çalışan adamsın, yorum atmam. 125 okuduktan sonra yorum konusuna gelirim ama yarın gündüzden diğer mekanda belki çıtlatırımOlur öyleee. 121'i oku gel artık diyeceğim de yarın konuşuruz heralde üstüne... Bugün zor gibi artık...
Yorum atmazsın zaten ama daha önce de dediğim gibi 121'i okuduktan sonra konuşmak isteyeceksin muhakkak...Ben okurum bugün ama sen çalışan adamsın, yorum atmam. 125 okuduktan sonra yorum konusuna gelirim ama yarın gündüzden diğer mekanda belki çıtlatırım
İşte geceden yazmam. Yarın yazarımYorum atmazsın zaten ama daha önce de dediğim gibi 121'i okuduktan sonra konuşmak isteyeceksin muhakkak...Çünkü amiane tabirle Game Changer bir bölüm... Dengeleri alt üst eden psikopatça bir bölüm...Diğer mekanda hallederiz o işi...
Foruma girdiğimde baya bildirim vardı
Hangisini es geçtim?Foruma girdiğimde baya bildirim vardıben o an bakamasamda sonra görüyorum ve tepki veriyorum.
İşlem tamam(bu arada sen benim çok bildirimi es geçıyorsun) 1 tane es geçtim hemen söylendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?