Sohbet & Muhabbet Konusu

• Harika
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Yok ya bugünlük zor... Oyuna daldım maalesef... Ama iyi geceler sana da. :A
Ya bugün için ne planlar yapmıştım ama manga okumak hayal oldu gibi 😏 bir sürü işim çıktı. Fırsat bulduğum an okumaya çalışacağım ama şimdilik zor gibi.
Bu süreçte bana yetişmeye bak :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ya bugün için ne planlar yapmıştım ama manga okumak hayal oldu gibi 😏 bir sürü işim çıktı. Fırsat bulduğum an okumaya çalışacağım ama şimdilik zor gibi.
Bu süreçte bana yetişmeye bak :A
Ben de dün ve bugün çok fırsat bulamadım, hafta içi bakacağım artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Olur öyleee. 121'i oku gel artık diyeceğim de yarın konuşuruz heralde üstüne... Bugün zor gibi artık... :A
Ben okurum bugün ama sen çalışan adamsın, yorum atmam. 125 okuduktan sonra yorum konusuna gelirim ama yarın gündüzden diğer mekanda belki çıtlatırım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Ben okurum bugün ama sen çalışan adamsın, yorum atmam. 125 okuduktan sonra yorum konusuna gelirim ama yarın gündüzden diğer mekanda belki çıtlatırım :A
Yorum atmazsın zaten ama daha önce de dediğim gibi 121'i okuduktan sonra konuşmak isteyeceksin muhakkak... :A Çünkü amiane tabirle Game Changer bir bölüm... Dengeleri alt üst eden psikopatça bir bölüm... :A Diğer mekanda hallederiz o işi... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yorum atmazsın zaten ama daha önce de dediğim gibi 121'i okuduktan sonra konuşmak isteyeceksin muhakkak... :A Çünkü amiane tabirle Game Changer bir bölüm... Dengeleri alt üst eden psikopatça bir bölüm... :A Diğer mekanda hallederiz o işi... :A
İşte geceden yazmam. Yarın yazarım :A

• Beğendim
Reactions: MEnes