Sohbet & Muhabbet Konusu

Tahin pekmez bana eskiyi hatırlatır, gerçekten çok eşsiz bir ikili, gece gece bir şey daha canımız çekti. :A

İğdeyi de çok severdim ama senelerdir yemedim, hiç duydun mu?
Gece yemek tehlikeli değil mi? Vücüdun alt kısmında enerji patlaması yaşanır.Arzular şelale... :A

Sen saat farkından hep bu saatlerde faalsın.. diğerleride kesin tarayıcıda açık bıraktı, ağızlarından salyalar akıyor şuan :A :A :A :A
Haha :A ya biraz öyle ama dün ben bu saate kaçıncı rüyadaydım :A
1 gece geç yatıp, diğer gece erkenci oluyorum ama erken dediğim bizim saatle 11 ama sizde 1 :A

Burada saat 1 ve en geç bu saate kalmaya şartlandırıyorum kendimi. Yarın Manga'ya iyi konsantre olabilmek için uyku şart :A @MEnes
Nerden baksam en az 8 en fazla 10 saat uyurum gibi :A ( @xdragxx )

Yarın uyku arası foruma uğrayıp reyting konusunu editleyip tekrar uyurum :A

İyi geceler @Tolstoyevski @The_Erinch 🤗 (sanada @MEnes , sabaha kadar manga yorumlarsın nede olsa :A )

Burada saat 1 ve en geç bu saate kalmaya şartlandırıyorum kendimi. Yarın Manga'ya iyi konsantre olabilmek için uyku şart :A @MEnes

İyi geceler @Tolstoyevski @The_Erinch 🤗 (sanada @MEnes , sabaha kadar manga yorumlarsın nede olsa :A )
İyi Geceler Canım; aklıma bir konu geldi; evcil hayvanlarla ilgili :F

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi

Yok ya bugünlük zor... Oyuna daldım maalesef... Ama iyi geceler sana da. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961