Because you heard that you misbehaved.Hoşgeldin gerçekten özledik, gözümüz hep online listesinde seni aradı
Fırça mı 😱 Why
Because you heard that you misbehaved.Hoşgeldin gerçekten özledik, gözümüz hep online listesinde seni aradı
Fırça mı 😱 Why
Teşekkürler Zeynepcim.
Twitter hesabın olsaydı bende ısrar ederdimTeşekkürler Zeynepcim.
Emre ve Melek kafamı yedi, birde sizlerinde beni sorduğunu öğrendim.
Yalan yok, bazılarınızla sohbet,muhabbeti gerçekten özledim.
Bunlardan biride sensin
Tabiki abi belli oluyor eksikliğin özlendin
Adaşımı fırçala acıma abi... O zaten benim onu gömmeme alışık sen de yapsan çok bir şey fark etmez... @SherlockSana ve Enese.
Sonra detaylı yazarım Dm 😉
Eyvallah kardeşim,hoşgeldim.Adaşımı fırçala acıma abi... O zaten benim onu gömmeme alışık sen de yapsan çok bir şey fark etmez... @Sherlock
Hoşgeldin bu arada, yokluğun hissedildi.
Forumun gece kuşu olduk resmen, özellikle @Dosi bizden 2 saat geride şu an 12.30 onlarda ve galiba Türkiye olarak İsveç’ten ileride olduğumuz tek şey saat...
Cumartesi gecesini değerlendiyiorumForumun gece kuşu olduk resmen, özellikle @Dosi bizden 2 saat geride şu an 12.30 onlarda ve galiba Türkiye olarak İsveç’ten ileride olduğumuz tek şey saat...
İyi diyelim iyi olalım ama uzun zamandır sıkıntılı bir süreçten geçmekteyim
Aynen, ben otomatikmen gece kuşu oluyorum saat farkından dolayıForumun gece kuşu olduk resmen, özellikle @Dosi bizden 2 saat geride şu an 12.30 onlarda ve galiba Türkiye olarak İsveç’ten ileride olduğumuz tek şey saat...
Sağlık sorunları mı? Özel değilse eğer..İyi diyelim iyi olalım ama uzun zamandır sıkıntılı bir süreçten geçmekteyim
Yinede şükür halime
Aynen, ben otomatikmen gece kuşu oluyorum saat farkından dolayı
Tahin pekmez bana eskiyi hatırlatır, gerçekten çok eşsiz bir ikili, gece gece bir şey daha canımız çekti.Cumartesi gecesini değerlendiyiorum
Tahin Pekmez yedim bu saatte,onla ilgili bir konu açmak istedim
Bir ara yazarım özeldenSağlık sorunları mı? Özel değilse eğer..
Süreci en iyi şekilde atlatmanı isterim Zeynepcim.
Eski evimizde Kocaelide İğde ağıçları vardı.hep tepesine çıkar,ağzım burnum bembeyaz olana kadar yerdik.Tahin pekmez bana eskiyi hatırlatır, gerçekten çok eşsiz bir ikili, gece gece bir şey daha canımız çekti.
İğdeyi de çok severdim ama senelerdir yemedim, hiç duydun mu?
Tahn Pekmez li konuyu nereye açsam malummmm yığınlaaaa kural var..hemen @Sherlock Ensemize biner vallaTahin pekmez bana eskiyi hatırlatır, gerçekten çok eşsiz bir ikili, gece gece bir şey daha canımız çekti.
İğdeyi de çok severdim ama senelerdir yemedim, hiç duydun mu?