Sohbet & Muhabbet Konusu

Arkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor.
Desene Kekeme olmuş.

yooo alakası yok sorun bende değil , belli kelimeler seni çağrıştırıyor forumda onu kanıtladım

misal @Emre Ozansoy da kuduruktur ama 12.melunun aklına sen gelmişsin ne tesadüf
Tıpkı senin aklından çıkmadığı gibi

Sen onla tahin ile pekmez gibisiniz.
Senin iftiralarının sebebi işte bu.

Kız o iş iftira ile olsaydı pompy reyiz forumdakiler hakkında 10 yıldır dizi yazıyor, söylemek istediklerini oradan anlatıyor , inanan yok
Senaryo onlar

Onunla kendini bir tutman iftiralarından bile tuhaf.
Heyatım bir şeyi ne ka uzun süre tekrarlarsan insanlar o kadar inanır yani bu algı işinin altın kuralıdır, reyiz de uzun süredir söylüyor senaryolarında

------

Desene Kekeme olmuş.

Tıpkı senin aklından çıkmadığı gibi

Sen onla tahin ile pekmez gibisiniz.

Senaryo onlar
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş yine
neyse gelmişken biat ettiğin fotoyu paylaşayım

Reactions: 12.Adam and serhatt
Eee senin de başka vasfın olmadığı için en iyi becerdiğin şey olan papağanlık yapmaktan başka çaren kalmiyyyyy.

Al işte bak sadece ben değilim. Senin geneli kastetmediğini herkes biliyor o mesajında.
Heyatım orada espri var , hitler in bankacılarını kastetmediğimi herkes bilir .”, ayrıca dün @Dosi nin profilinde bu konuya giriş yaptım devamı burada,sen takip etmemişsin anlaşılan

Hem İsviçre diyince forumda tek üye var üstüne alınması normal ama parlakçı 7-8 üye var direkt sen akla gelmen garip

Heyatım orada espri var , hitler in bankacılarını kastetmediğimi herkes bilir .”, ayrıca dün @Dosi nin profilinde bu konuya giriş yaptım devamı burada,sen takip etmemişsin anlaşılan
Yakamozu kastettiğini herkes biliyor işte bak kendi ağzınla yakalandın.

Dosi'nin profilinde ne yaptın anlamadım?

Reactions: xemrexxx
Bizim biat ettiğimiz tek görsel ;
👇👇👇 @serhatt

Sizinkini gösterirsem hepten ban yerim ama özelden atarım.

Reactions: xemrexxx
Reactions: serhatt and 12.Adam