Sohbet & Muhabbet Konusu

Arkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor. :F
yooo alakası yok sorun bende değil , belli kelimeler seni çağrıştırıyor forumda onu kanıtladım :A:A

misal @Emre Ozansoy da kuduruktur ama 12.melunun aklına sen gelmişsin ne tesadüf :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Arkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor. :F
Desene Kekeme olmuş. :A
yooo alakası yok sorun bende değil , belli kelimeler seni çağrıştırıyor forumda onu kanıtladım :A:A

misal @Emre Ozansoy da kuduruktur ama 12.melunun aklına sen gelmişsin ne tesadüf :A:A
Tıpkı senin aklından çıkmadığı gibi :A
Sen onla tahin ile pekmez gibisiniz.
Senin iftiralarının sebebi işte bu. :A

Kız o iş iftira ile olsaydı pompy reyiz forumdakiler hakkında 10 yıldır dizi yazıyor, söylemek istediklerini oradan anlatıyor , inanan yok :A
Senaryo onlar :A

Onunla kendini bir tutman iftiralarından bile tuhaf. :A
Heyatım bir şeyi ne ka uzun süre tekrarlarsan insanlar o kadar inanır yani bu algı işinin altın kuralıdır, reyiz de uzun süredir söylüyor senaryolarında :A
------

Desene Kekeme olmuş. :A

Tıpkı senin aklından çıkmadığı gibi :A
Sen onla tahin ile pekmez gibisiniz.

Senaryo onlar :A
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş yine :A neyse gelmişken biat ettiğin fotoyu paylaşayım :A
IMG_2178.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Heyatım bir şeyi ne ka uzun süre tekrarlarsan insanlar o kadar inanır yani bu algı işinin altın kuralıdır, reyiz de uzun süredir söylüyor senaryolarında :A
------

Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş yine :A neyse gelmişken biat ettiğin fotoyu paylaşayım :A
Ekli dosyayı görüntüle 131348
Eee senin de başka vasfın olmadığı için en iyi becerdiğin şey olan papağanlık yapmaktan başka çaren kalmiyyyyy. :F

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx