Arkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor.
Arkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor.
yooo alakası yok sorun bende değil , belli kelimeler seni çağrıştırıyor forumda onu kanıtladımArkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor.
Senin iftiralarının sebebi işte bu.yooo alakası yok sorun bende değil , belli kelimeler seni çağrıştırıyor forumda onu kanıtladım
misal @Emre Ozansoy da kuduruktur ama 12.melunun aklına sen gelmişsin ne tesadüf
Kız o iş iftira ile olsaydı pompy reyiz forumdakiler hakkında 10 yıldır dizi yazıyor, söylemek istediklerini oradan anlatıyor , inanan yokSenin iftiralarının sebebi işte bu.
Desene Kekeme olmuş.Arkadaşın ödü patladığı için kısıtlamaya gitmiş telaffuz da zorluk çekiyor.
Tıpkı senin aklından çıkmadığı gibiyooo alakası yok sorun bende değil , belli kelimeler seni çağrıştırıyor forumda onu kanıtladım
misal @Emre Ozansoy da kuduruktur ama 12.melunun aklına sen gelmişsin ne tesadüf
Senin iftiralarının sebebi işte bu.
Senaryo onlarKız o iş iftira ile olsaydı pompy reyiz forumdakiler hakkında 10 yıldır dizi yazıyor, söylemek istediklerini oradan anlatıyor , inanan yok
Onunla kendini bir tutman iftiralarından bile tuhaf.Kız o iş iftira ile olsaydı pompy reyiz forumdakiler hakkında 10 yıldır dizi yazıyor, söylemek istediklerini oradan anlatıyor , inanan yok
Heyatım bir şeyi ne ka uzun süre tekrarlarsan insanlar o kadar inanır yani bu algı işinin altın kuralıdır, reyiz de uzun süredir söylüyor senaryolarındaOnunla kendini bir tutman iftiralarından bile tuhaf.
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş yine neyse gelmişken biat ettiğin fotoyu paylaşayımDesene Kekeme olmuş.
Tıpkı senin aklından çıkmadığı gibi
Sen onla tahin ile pekmez gibisiniz.
Senaryo onlar
Luzerndeydim @Yakamoz-AsiKesinlikle 3. ṣık Allah var yukarda.
Reyiz patlat tüm İsviçreyiLuzerndeydim @Yakamoz-Asi
Eee senin de başka vasfın olmadığı için en iyi becerdiğin şey olan papağanlık yapmaktan başka çaren kalmiyyyyy.Heyatım bir şeyi ne ka uzun süre tekrarlarsan insanlar o kadar inanır yani bu algı işinin altın kuralıdır, reyiz de uzun süredir söylüyor senaryolarında
------
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş yine neyse gelmişken biat ettiğin fotoyu paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 131348
Eeee bu iş papağanlıkka olsa hande Queeni 19 kere hakandan ayırırdın yıllardır söylüyorsun çünkü iş kişide bitiyor nanik sanaEee senin de başka vasfın olmadığı için en iyi becerdiğin şey olan papağanlık yapmaktan başka çaren kalmiyyyyy.
Tatlım olmasını istemediğim şeylere efor sarf etmem, herkes yerinde mutlu olsun.Eeee bu iş papağanlıkka olsa hande Queeni 19 kere hakandan ayırırdın yıllardır söylüyorsun çünkü iş kişide bitiyor nanik sana
Aaaaa isvüçrede 8-10 milyon insan var niye alındın ki ben hitler in parasını saklayan bankacılar için demiştim bunu
Al işte bak sadece ben değilim. Senin geneli kastetmediğini herkes biliyor o mesajında.Aaaaa isvüçrede 8-10 milyon insan var niye alındın ki ben hitler in parasını saklayan bankacılar için demiştim bunu
Heyatım orada espri var , hitler in bankacılarını kastetmediğimi herkes bilir .”, ayrıca dün @Dosi nin profilinde bu konuya giriş yaptım devamı burada,sen takip etmemişsin anlaşılanAl işte bak sadece ben değilim. Senin geneli kastetmediğini herkes biliyor o mesajında.
Yakamozu kastettiğini herkes biliyor işte bak kendi ağzınla yakalandın.Heyatım orada espri var , hitler in bankacılarını kastetmediğimi herkes bilir .”, ayrıca dün @Dosi nin profilinde bu konuya giriş yaptım devamı burada,sen takip etmemişsin anlaşılan
Bizim biat ettiğimiz tek görsel ;Heyatım bir şeyi ne ka uzun süre tekrarlarsan insanlar o kadar inanır yani bu algı işinin altın kuralıdır, reyiz de uzun süredir söylüyor senaryolarında
------
Yırtık dondan çıkar gibi gelmiş yine neyse gelmişken biat ettiğin fotoyu paylaşayım
Ekli dosyayı görüntüle 131348
@Dosi imparator gibi yakmak için bekliyor seniBizim biat ettiğimiz tek görsel ;
👇👇👇 @serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 131351
Sizinkini gösterirsem hepten ban yerim ama özelden atarım.
Ekleme yaptım mesaja 🤣😇Yakamozu kastettiğini herkes biliyor işte bak kendi ağzınla yakalandın.
Dosi'nin profilinde ne yaptın anlamadım?