Sohbet & Muhabbet Konusu

@Yakamoz-Asi hem etiket edip beni uyandırıyor hem de rapor etmeyeyim ceza almasın diyor ama @12.Adam affeder mi? :A daha önce @xemrexxx ona öyle yapmıştı. İntikamını aldı ama asıl ceza alma sebebi başka :A o gizli kalsın. Kahramanımızı koruma altına aldık :A
çok yakında yönetim odasına böyle darbe yapıcaz:A:A:A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ne münasebo ayol, ben kendimi bir yerden atsam aaa bu çanak tutuyor hadi ben de kendimi atayım mı diyeceksin ne saçma bir düşünce. :F

Kötyüe yormadım zaten senin niyetinin kötü olduğunu biliyorum seni tanıdığım için. :A

Demek @xemrexxx baṣka bir paylaṣım sebebiyle ceza yedi. Bakalım devamı gelecek mi. :A
bir yönetici niyet okumayla aksiyon alındığını itiraf etti, benim derdim değil devamının gelip gelmemesi :X objektif kurallarla ceza vermeyen her yönetimin arkasından el salladım bir süre sonra :A:A

ayrıca artıkın favori ülkem Finlandiya @Dosi ye nanik :A:A

bir yönetici niyet okumayla aksiyon alındığını itiraf etti, benim derdim değil devamının gelip gelmemesi :X objektif kurallarla ceza vermeyen her yönetimin arkasından el salladım bir süre sonra :A:A

ayrıca artıkın favori ülkem Finlandiya @Dosi ye nanik :A:A

Mesajların ortada, niyet okuma değil artniyete gereken cevabı verme diyoruz biz buna. :D

Demek @xemrexxx baṣka bir paylaṣım sebebiyle ceza yedi. Bakalım devamı gelecek mi. :A
Mesajların ortada, niyet okuma değil artniyete gereken cevabı verme diyoruz biz buna. :D
bak mesela yakamozun bu mesajı için;

benimle dalga geçiyor diyebilirim
bir şeyler biliyor bana göz dağı vermeye çalışıyor diyebilirim
sadece goygoyculuk yapıyor diyebilirim
sohbet konusu açmaya çalışıyor diyebilirim

kısacası olay okuyup anlayanda bitiyor, kişi kendinden bilir işi :X gut naytlar ola :D

kısacası olay okuyup anlayanda bitiyor, kişi kendinden bilir işi :X gut naytlar ola :D
Kesinlikle 3. ṣık Allah var yukarda. :D

Sen olayları kendi görmek istediğin taraftan görüp yorumladığın için öyle lanse ediyorsun.

Kişi kendinden bilir işi konusuna girersek sen zararlı çıkarsın bence oralara hiç girme. :F

Maşallah yönetimin gizliliği hiç yok :A @Bully @Yakamoz-Asi
Herkes yazmış kim veya hangi mesaj raporlanmış vs :A
Emre kendisi yazdı en başta gerçi :A
Xxx mi? :A
Başrol sensin :A
Her şey ortalığa dökülmüş maşallah, hiçbir gizlilik ve ciddiyet kalmamış :A

@Yakamoz-Asi hem etiket edip beni uyandırıyor hem de rapor etmeyeyim ceza almasın diyor ama @12.Adam affeder mi? :A daha önce @xemrexxx ona öyle yapmıştı. İntikamını aldı ama asıl ceza alma sebebi başka :A o gizli kalsın. Kahramanımızı koruma altına aldık :A
Çarpık mı kahraman? :A Altıma işedim.
@Yakamoz-Asi @xemrexxx e kıyamamış ama @12.Adam ayağına gelen intikam fırsatını tepmemiş :A

İyi bari gizli kalabilen bir şey olmuş :A
Soğuk yenen yemek. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully