RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Başındaki x i. Sondakiler zaten Acun Hülya dan aldığın x leren çok ben. bilirim de bu sefer neyi biliyorum
Başındaki x i. Sondakiler zaten Acun Hülya dan aldığın x leren çok ben. bilirim de bu sefer neyi biliyorum
@xemrexxx ; Bunu diyor @RüzgarGülüBilmiyordum. İlginçmişPeki sondaki 3 tanesi 3 hayır demekse, en baştaki 1 tanesi ne anlama geliyor o zaman?@xemrexxx
Acun, Hülya ve Ali Taran ya da Sergen YalçınBaşındaki x i. Sondakiler zaten Acun Hülya dan aldığın x ler
Tarkan filmlerinde, Zeyna dizisinde, x- men çizgi romanlarında insanların elinden böyle bir anda çıkıp düşmanın boğazını kesen aletler vardı bazıları halka , bazıları + ya da x ; bazıları çubuk şeklindeBaşındaki x i. Sondakiler zaten Acun Hülya dan aldığın x ler
Bunca yil sonra ilk kez duydum bunu senden. Hep bir gençlik şeyiyle +16 argo birşey düşünürdümTarkan filmlerinde, Zeyna dizisinde, x- men çizgi romanlarında insanların elinden böyle bir anda çıkıp düşmanın boğazını kesen aletler vardı bazıları halka , bazıları + ya da x ; bazıları çubuk şeklinde
ben de hep öyle bir özelliğim olsun istemiştim , x lerim onları temsil ediyor
Ben de +18 malum sitelere gönderme olarak düşünüyordumBunca yil sonra ilk kez duydum bunu senden. Hep bir gençlik şeyiyle +16 argo birşey düşünürdüm
onlar rahmetsiz @xdragxx in x leriydi, siz karıştırmışsınızBunca yil sonra ilk kez duydum bunu senden. Hep bir gençlik şeyiyle +16 argo birşey düşünürdüm
Bende öyle düşünmüştüm ama utanirim diye 16 dedim
Onunki de süper kahramanliktir ya öyle demeonlar rahmetsiz @xdragxx in x leriydi, siz karıştırmışsınız
nerden keşfettin mesajı isim yazmamıştıkBilmiyordum. İlginçmişPeki sondaki 3 tanesi 3 hayır demekse, en baştaki 1 tanesi ne anlama geliyor o zaman?@xemrexxx
Benimle atışmamak için kullanıcı adımı etiket yapmamışAferim, hep böyle uyumlu ol
Seninle şu an bir sorunum yok ama ilk geldiğinde "Kraliçeden mi korktun? Ondan mı yazamadın?" falan yazmıştın birisine ve baya sinirlendirmiştin beni
Komik birisin, ölçülü olduğun sürece herkes sana hoşgörülü olacaktır, bundan emin olabilirsin
@RüzgarGülü @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Bully
sen bir başkasın sana laf atan çarpılsın sekiz büklüm olsun
Denize düşen yılana sarılır derler. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?nerden keşfettin mesajı isim yazmamıştık
bayağıda alçak sesle @RüzgarGülü nün kulağına dedikodu üflüyordum yakalamışsın olsun art niyetli bir mesaj değildi zaten
aslında iyi biriyimde ayarı tutturamıyorum ayar kaçıncada arkadaşlar habire dalıyor bana, ondan sonra @Dosi den destek almak zorunda kalıyoruz yoksa parça pinçik edecekler
------
sen bir başkasın sana laf atan çarpılsın sekiz büklüm olsunseni hatalı bulanları isviçre alplerinde geyikler kovalasın
Gerçek değil bence bu. Böyle yer mi olur. 😲
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @xemrexxx @tekin
Haydi gençlerrrrr mekanııııı buldummm bennnn 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣
ip mi var diyorsunGerçek değil bence bu. Böyle yer mi olur. 😲
İp mip anlamam ben mümkün değil bence. Görmeden içmeden tatmadan anlamam. Hem Tekirdağ yoksa ne anlamı var o kadar şişeninip mi var diyorsun
Üstad @Yakamoz-Asi gitmiştir buraya, frankları ezmeye 🤭🤭🤭🤭İp mip anlamam ben mümkün değil bence. Görmeden içmeden tatmadan anlamam. Hem Tekirdağ yoksa ne anlamı var o kadar şişenin
Ben arşiv tutmuyorum , telde yer kaplıyor. Seni kıramadım buyur görsel.Biz dönmeyiz gibi ya yani bende o motivasyon yok. @Bully dönsün
------
Senin arṣivde vardır paylaṣsana
------
Evet , onu da getirsin. N’olur ?@Dosi sen niye bırakacam felan diyorsun sen bırakacağına kadroyu güçlendir. @Bully ve @Yakamoz-Asi yönetime gelsin
Kendin sordun , kendin cevapladın.Squash mı oynuyorsun?10 senedir sıkılmamışsın?
Ne gibi bazı şeyler diyecem cevap vermeyeceksin Dosi sistemi onu gerektirir
Çok şey değişir.
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @xemrexxx @tekin
Haydi gençlerrrrr mekanııııı buldummm bennnn 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣
Gerçek değil bence bu. Böyle yer mi olur. 😲
ip mi var diyorsun
Üstad @Yakamoz-Asi gitmiştir buraya, frankları ezmeye 🤭🤭🤭🤭
Yaaa bu adammm nasıl İsviçreli..vizyon sıfır 🤣🤣🤣🤣🤣 halen bakkal diyor laaa 😝😝😝😝 @RüzgarGülüBize bakkal yeter ya alacağız zaten bir tane ṣey
Yakamoz gördüğüm üzere çok cimri birine benziyor belki öyle değildir ama hiç bonkör olduğunu görmedim 😆😆Üstad @Yakamoz-Asi gitmiştir buraya, frankları ezmeye 🤭🤭🤭🤭
Bunu gördükten sonra tekel bayi büyük bir tekel bayi anca keserBize bakkal yeter ya alacağız zaten bir tane ṣey
Parası giderYaaa bu adammm nasıl İsviçreli..vizyon sıfır 🤣🤣🤣🤣🤣 halen bakkal diyor laaa 😝😝😝😝 @RüzgarGülü
Yakamoz gördüğüm üzere çok cimri birine benziyor belki öyle değildir ama hiç bonkör olduğunu görmedim 😆😆
Bunu gördükten sonra tekel bayi büyük bir tekel bayi anca keser
------
Parası gider
Yaaa bu adammm nasıl İsviçreli..vizyon sıfır 🤣🤣🤣🤣🤣 halen bakkal diyor laaa 😝😝😝😝 @RüzgarGülü
Ekran görüntüsu var..Yakamoz gördüğüm üzere çok cimri birine benziyor belki öyle değildir ama hiç bonkör olduğunu görmedim 😆😆
Bunu gördükten sonra tekel bayi büyük bir tekel bayi anca keser
------
Parası gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?