Sohbet & Muhabbet Konusu

Yakamoz gördüğüm üzere çok cimri birine benziyor belki öyle değildir ama hiç bonkör olduğunu görmedim 😆😆

Bunu gördükten sonra tekel bayi büyük bir tekel bayi anca keser :D
------

Parası gider:F

Hiç tanımamıṣsın beni :A
------

Yaaa bu adammm nasıl İsviçreli..vizyon sıfır 🤣🤣🤣🤣🤣 halen bakkal diyor laaa 😝😝😝😝 @RüzgarGülü

Siz nereden alıyorsunuz :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Yakamoz gördüğüm üzere çok cimri birine benziyor belki öyle değildir ama hiç bonkör olduğunu görmedim 😆😆

Bunu gördükten sonra tekel bayi büyük bir tekel bayi anca keser :D
------

Parası gider:F
Ekran görüntüsu var..
İsviçre ye çağırdı.. Herşey ondan srn rahat ol, yoksa tüm İsviçre magazinine rezil ederim onu 😄🤭😝😄🤭 @Yakamoz-Asi

Hiç tanımamıṣsın beni :A
------

Siz nereden alıyorsunuz :A
Bilmem tanımamış olabilirim 2013 ten beri burdasın ama yada sen yanlış tanıttın yada seni bu hale ülkemize geldiğinde akrabaların herşeyi sana yüklediği için bu hale geldin bilemedim :F
Ekran görüntüsu var..
İsviçre ye çağırdı.. Herşey ondan srn rahat ol, yoksa tüm İsviçre magazinine rezil ederim onu 😄🤭😝😄🤭 @Yakamoz-Asi
Unutmaz umarım :F

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bilmem tanımamış olabilirim 2013 ten beri burdasın ama yada sen yanlış tanıttın yada seni bu hale ülkemize geldiğinde akrabaların herşeyi sana yüklediği için bu hale geldin bilemedim :F

Unutmaz umarım :F
Aaaaa hele bir unutsunnnn, afaroz ettirim onu 😝😄😝😄😝😄😝😝
------

Size bir ṣey soracağım sizin mesajlardada yanlıṣ saati gösteriyor mu?

Mesela üstteki @The_Erinch abinin yazdığı mesaj bende 39 dk önce yazıldı diyor. Bildirimlerde de 39 dakika önce yazıyor.

Sizde nasıl?

@RüzgarGülü @xemrexxx
Ülkedeki saati bile bozdular olmmm..
Biz yaz saatine geçemedik.. Beyni yanmıştır 🤣😝🤣😝🤣😝

Size bir ṣey soracağım sizin mesajlardada yanlıṣ saati gösteriyor mu?

Mesela üstteki @The_Erinch abinin yazdığı mesaj bende 39 dk önce yazıldı diyor. Bildirimlerde de 39 dakika önce yazıyor.

Sizde nasıl?

@RüzgarGülü @xemrexxx
Screenshot_2024-11-12-20-54-24-54_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg

Aaaaa hele bir unutsunnnn, afaroz ettirim onu 😝😄😝😄😝😄😝😝
Unutmaz da o sözü nasıl verdim diyebilri ama bonkörun diyor ya neyse abartmayacam :D

• Beğendim
  • Aynen
  • Güldürdün
  • Üzücü