The_Erinch
Favori Üye
Kankaaa dün benim hararetli geçti malum..Daha da viski yok size![]()
Kusura bakma sana en halisinden 3 fıçı yolluyorum 🍼🍼🍼🍼🍼
Kankaaa dün benim hararetli geçti malum..Daha da viski yok size![]()
Süt mü gönderdin ancaKankaaa dün benim hararetli geçti malum..
Kusura bakma sana en halisinden 3 fıçı yolluyorum 🍼🍼🍼🍼🍼
🤫🤫🤫🤫Süt mü gönderdin anca![]()
Süt mü gönderdin anca![]()
Siz buraya gelirseniz kuru ekmek vereceğim hiç merak etmeyin
Bayağı gönül koymuş bize İsviçre Rahibi 🤭🤭🤭 @RüzgarGülüSiz buraya gelirseniz kuru ekmek vereceğim hiç merak etmeyin![]()
Ne kadar sert görünsen de biz senin iç yüzünü biliriz kral oluruz yanında iyi bakarsın bizeSiz buraya gelirseniz kuru ekmek vereceğim hiç merak etmeyin![]()
KıyamazBayağı gönül koymuş bize İsviçre Rahibi 🤭🤭🤭 @RüzgarGülü
Şaka bir yana..
Geçmiş doğum günün kutlu olsun Ömercim 🍼🍼🍼 Öpüyorum 🥰 @Yakamoz-Asi iyi yaşların olsun 🌸
Canımmmmm doğum günün kutlu ve mutlu olsun. Yeni yaşın özellikle sağlık getirsin, ayağına taş değmesin.![]()
![]()
@Yakamoz-Asi
Teṣekkür ederim serhatcımamin hepimize inṣallah.
![]()
Amin hepimizin sağolMutlu yaşların olsunnnnnnnnnnn![]()
Seçenek çok da, bunları alacak kadar para yok
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @xemrexxx @tekin
Haydi gençlerrrrr mekanııııı buldummm bennnn 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣
Wow Safnac a bak sen beğendi hepsini. Bundan sonra alkolik lobiye seni de etiketlerizSeçenek çok da, bunları alacak kadar para yok![]()
Eski kullanıcı adımı karıştırmaWow Safnac a bak sen beğendi hepsini. Bundan sonra alkolik lobiye seni de etiketleriz
Biliyoruz kimse alkolik değil sadece keyif için![]()
Masa genişliyor 😄😄😄😄 @Royal Highness @Yakamoz-AsiWow Safnac a bak sen beğendi hepsini. Bundan sonra alkolik lobiye seni de etiketleriz
Biliyoruz kimse alkolik değil sadece keyif için![]()
Tamam Queen diyelim haynıs yazmadı biraz zorEski kullanıcı adımı karıştırma![]()
![]()
Masadan dostlar eksilecegine masa genişlesin daha iyiMasa genişliyor 😄😄😄😄 @Royal Highness @Yakamoz-Asi
yılan, @Dosi kadar muhteşem bir varlıksa sorun yokDenize düşen yılana sarılır derler. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Deniz kim deme 👻 deniz kız ismi değil yüzülen yer![]()
Virgül koymak gerek böyle şeylere yoksa dosiye yilan demiş oluyorsun zaten Türkçesi çok iyi değil ona göreyılan @Dosi kadar muhteşem bir varlıksa sorun yok
artık bu sözden sonra forumdaki düşmanlarıma dalabilirim sırtımı sağlama aldım
hemen ayarlarız virgül koymak nedirki o iş kolay , @Dosi yeterki memnun olsun önüne 1000 metrelik kırmızı halı sererizVirgül koymak gerek böyle şeylere yoksa dosiye yilan demiş oluyorsun zaten Türkçesi çok iyi değil ona göre![]()