Sohbet & Muhabbet Konusu

Bilirim o duyguyu. 7 ay falan yaşamıştım o duyguyu galiba ama bunun en fazla 1 ayı en forumdaydım. Geri kalan süreç ara vermiştim :A

Yok şaka değilde ama ben emekli olursam foruma girmeyi bırakırım diye düşünüyorum, daha öncede öyle olmuştu o yüzden devam ettiriyorum ama bazen yoruyor. bazı mevzular oluyor ve soğuyorum

Bir ara olmuştum ama forum ölü toprağı üstüne atınca geri dönmek zorunda kalmıştım :A
Doğru sen emekli olmuştun :A O dönemleri biliyorum :A

Ama forumda aktif olup emekli olma duygusunu çok tatmadın. Bakalım zaman bize ne gösterir? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Doğru sen emekli olmuştun :A O dönemleri biliyorum :A

Ama forumda aktif olup emekli olma duygusunu çok tatmadın. Bakalım zaman bize ne gösterir? :A
Forumda emekli dolanmayı hayal edemiyorum. Dediğim gibi öyle bir durumda forum defteri kapanır.
Yani ben bu forumdan gitmeden @xemrexxx yönetici Dosi’den kurtulmayacak gibi :A

Nerdeyse 10 senedir buradayım. Bakalım daha kaç gün veya ay veya sene buralarda olmaya devam edeceğiz

Forumda emekli dolanmayı hayal edemiyorum. Dediğim gibi öyle bir durumda forum defteri kapanır.

Nerdeyse 10 senedir buradayım. Bakalım daha kaç gün veya ay veya sene buralarda olmaya devam edeceğiz
Aynen sen yöneticiliğe alıştın artık, emekli olursan forum neşeni ve hevesini kaybedersin.

10 sene uzun bir süre cidden, aralıksız hem de. Bakalım hayat bize neler gösterir.

• Güldürdün
  • Beğendim

Dediğim gibi oldu mu, oldu. :) sen bırakmazsın yönetimi. Ama bırakırsan direk forumu.

Tabi o an tek baṣına gitmezsin. 😉

• Güldürdün

dış mihrak algısını daha iyi vurgularım işime gelir gitmemen :A

Dediğim gibi oldu mu, oldu. :) sen bırakmazsın yönetimi. Ama bırakırsan direk forumu.

Tabi an tek baṣına gitmezsin. 😉
anladım 😉
Aynen sen yöneticiliğe alıştın artık, emekli olursan forum neşeni ve hevesini kaybedersin.

10 sene uzun bir süre cidden, aralıksız hem de. Bakalım hayat bize neler gösterir.
Hep aynı monotonluk bir yerden sonra sıkıyor.
Forum neşesi ve hevesinin artması için bazı şeylerinde olması gerek
------

@Dosi sen niye bırakacam felan diyorsun sen bırakacağına kadroyu güçlendir. @Bully ve @Yakamoz-Asi yönetime gelsin :D
Senelerdir ikna etmeye çalışıyorum inan.
Hele şu zamanda onlara çok ihtiyaç var.
Az çok onlarda farkındalar

anladım 😉

Hep aynı monotonluk bir yerden sonra sıkıyor.
Forum neşesi ve hevesinin artması için bazı şeylerinde olması gerek
------

Senelerdir ikna etmeye çalışıyorum inan.
Hele şu zamanda onlara çok ihtiyaç var.
Az çok onlarda farkındalar
10 senedir sıkılmamışsın? :A

Ne gibi bazı şeyler diyecem cevap vermeyeceksin Dosi sistemi onu gerektirir :A

Bu iṣlere @Dosi bakmıyor ayrıca bize çok dil döktü o ama biz kabul etmedik. :D @Bully ile emeklilik paralarını yiyiyoruz oturarak. :A
Emekli olup çalışanlar var ülkede kendinizi onlar gibi sayın :D

Haydi artık işi ciddiye almanın vakti geldi :D

Zümrüdüanka gibi küllerinden doğma zamanı.

Biz yönetime dönsek sence ne değiṣir?

@Dosi @Bully
Toparlanma sürecini başlatmak lazım. Daha çok motivasyon ve yenilikçi düşüncelerle yönetim. Aktifligi arttırıcı faaliyetler. Zaten belli başlı konularda aktiflik var diğer yönlere de aktifligi arttırmak

10 senedir sıkılmamışsın? :A

Ne gibi bazı şeyler diyecem cevap vermeyeceksin Dosi sistemi onu gerektirir :A
O 10 senenin yarısında forumdan kovmaya çalışalanlar ile çatışma ile geçti zaten :A
Sonra normal üyelik ve forumda takılma oldu. Sonra yönetici olunca işte o bir değişiklikti :A yeşil renge büründüm, sonra mavi oldum. Sonra sizin gibi mor ve sonra yine mavi olduk. Bu değişiklikler bu güne getirdi beni :A
------

Biz yönetime dönsek sence ne değiṣir?

@Dosi @Bully
Dosi’nin yükü büyük ölçüde azalır

O 10 senenin yarısında forumdan kovmaya çalışalanlar ile çatışma ile geçti zaten :A
Sonra normal üyelik ve forumda takılma oldu. Sonra yönetici olunca işte o bir değişiklikti :A yeşil renge büründüm, sonra mavi oldum. Sonra sizin gibi mor ve sonra yine mavi olduk. Bu değişiklikler bu güne getirdi beni :A
------

Hımm değişimden beslendiğini net bir şekilde anlatmış oldun :A Bakalım yeni değişimler yaşayacak mısın? :A

Toparlanma sürecini başlatmak lazım. Daha çok motivasyon ve yenilikçi düşüncelerle yönetim. Aktifligi arttırıcı faaliyetler. Zaten belli başlı konularda aktiflik var diğer yönlere de aktifligi arttırmak
Bu dediklerini @Bully yapar ama ben yoruldum. :D
------

Bence yükü çoğalır :A favori ṣarkı Tur 1'i hatırlatayım :A @Bully

Bu dediklerini @Bully yapar ama ben yoruldum. :D

Bence yükü çoğalır :A favori ṣarkı Tur 1'i hatırlatayım :A @Bully
Aksine yükümü hafifletti. Sonraki şarkı etkinliği yaparsam yarısını ona paslarım :A
Bu kez öyle hazır etmem tabi. Açmış kadar olmuştum :A