Bi bakarsın sadece açılış ve kapanış benden olurÖvmüş ama paslarım hazır etmem falan da demiş
E haklı tabii, o yapacaksa benim açmamın ne anlamı var. Her şeyi ben yapıp daha çok yük almalıyım ondan![]()
Bi bakarsın sadece açılış ve kapanış benden olurÖvmüş ama paslarım hazır etmem falan da demiş
E haklı tabii, o yapacaksa benim açmamın ne anlamı var. Her şeyi ben yapıp daha çok yük almalıyım ondan![]()
Yönetime gelmemi bekleme, öyle şeyleri yapayım tamamBi bakarsın sadece açılış ve kapanış benden olurgerisi hepsi sende
![]()
Bully de yapar sende. Herkes yorgun zaten emekli olmuşsunuz 10 yılı geçmiş herkes tabi yorgun olacaksınız
Bunlar son naralar. Dosi yoruldum diyor artık destek olma zamanı. Yaptığınıza aynı devam edip biraz daha fazla kafa yoracaksiniz o kadar. Atomu parçalayın demedik yahuSen niye Bully yapar diyip duruyon yahu ben de yapamam ve yorgunum
Gayet de güzel yapmıştım favori şarkı Tur 1'i![]()
Bully de yapar sende. Herkes yorgun zaten emekli olmuşsunuz 10 yılı geçmiş herkes tabi yorgun olacaksınız
Bunlar son naralar. Dosi yoruldum diyor artık destek olma zamanı. Yaptığınıza aynı devam edip biraz daha fazla kafa yoracaksiniz o kadar. Atomu parçalayın demedik yahu![]()
ben yerine talibim@Yakamoz-Asi @Bully siz o kadar emekliliği övdünüz. Bende mi sizin ekibe katılsam?
bu aktiflik ile zorben yerine talibim![]()
Helal bro. Hızlı girdin foruma favori üyelik ordan editörlük ordan modluk sonra süper mod derken 1 seneye olursun gibi ama konu açman gerek diyorum sana sürekliben yerine talibim![]()
İnternet kafeye gidiyor abi saat 10 a kadar aç Diyor 1 2 saat işte o kadarbu aktiflik ile zor![]()
bende giriş muhteşem gelişme ve sonuç yok orda biraz zayıfımHelal bro. Hızlı girdin foruma favori üyelik ordan editörlük ordan modluk sonra süper mod derken 1 seneye olursun gibi ama konu açman gerek diyorum sana sürekli![]()
bakarsın sorumluluk verilince işe daha çok sarılırım, sen bir dene yetkiyi ver yapamazsam @RüzgarGülü ne devrederim yetkiyibu aktiflik ile zor![]()
beden ölçüsüne göre isim almıştır xx large gibi bişeydir
Kompozisyon mu yazıyorsun giriş gelişme sonuç hayat öyle değilbende giriş muhteşem gelişme ve sonuç yok orda biraz zayıfım
@Dosi den de ses seda çıkmıyor demekki yerini bana bırakmaya niyeti yok
------
bakarsın sorumluluk verilince işe daha çok sarılırım, sen bir dene yetkiyi ver yapamazsam @RüzgarGülü ne devrederim yetkiyi
------
beden ölçüsüne göre isim almıştır xx large gibi bişeydir![]()
hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mıKompozisyon mu yazıyorsun giriş gelişme sonuç hayat öyle değil
Bana niye veriyorsun aslında versen olur ama forumu kapatırlar kurallara uyulmadığı için![]()
hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mı
mesela @Bully ve @Yakamoz-Asi giriş gelişmeyi yaşamış yaşlandıkları için şu an emekli olup sonuçta gün geçiriyorlar oysa ben hayatın giriş kısmındayım hala![]()
Bu devirde evinde interneti olmayan kişi nerdeyse yok. İnternet cafe devri bitmedi mi daha sizin oralarda?Helal bro. Hızlı girdin foruma favori üyelik ordan editörlük ordan modluk sonra süper mod derken 1 seneye olursun gibi ama konu açman gerek diyorum sana sürekli
------
İnternet kafeye gidiyor abi saat 10 a kadar aç Diyor 1 2 saat işte o kadar![]()
tabi çaylaklığın verdiği acemilik var henüz giriş kısmındayım olur böyle yaramazlıklar
hala var internet kafeler hemde bol oyun oynamak için varlar sanırımBu devirde evinde interneti olmayan kişi nerdeyse yok. İnternet cafe devri bitmedi mi daha sizin oralarda?![]()
İyi dedin kral. Göreve dedim yok dediler neyse konuyu kapatmıştık .hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mı
mesela @Bully ve @Yakamoz-Asi giriş gelişmeyi yaşamış yaşlandıkları için şu an emekli olup sonuçta gün geçiriyorlar oysa ben hayatın giriş kısmındayım hala![]()
hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mı
Hiç uzatmadan tekme tokat dalmak gerek tekin’e. Şımartmak iyi değil.
hızlı yaşamış @Bully o yüzden çabuk yıpranmıştırİyi dedin kral. Göreve dedim yok dediler neyse konuyu kapatmıştık .
Şakayı bırakalım da. Onların kendi tercihi saygı duymak gerekir
Yakamoz neyse de bully kardeşim hala genç belki senden küçüktür. Sen 29 olsan @Bully çekmemiş belki de![]()