Sohbet & Muhabbet Konusu

Aksine yükümü hafifletti. Sonraki şarkı etkinliği yaparsam yarısını ona paslarım :A
Bu kez öyle hazır etmem tabi. Açmış kadar olmuştum :A

Vay be @Bully iyi övüldün heee :A
Övmüş ama paslarım hazır etmem falan da demiş :A

E haklı tabii, o yapacaksa benim açmamın ne anlamı var. Her şeyi ben yapıp daha çok yük almalıyım ondan :A

Bu dediklerini @Bully yapar ama ben yoruldum. :D

Bence yükü çoğalır :A favori ṣarkı Tur 1'i hatırlatayım :A @Bully
Bully de yapar sende. Herkes yorgun zaten emekli olmuşsunuz 10 yılı geçmiş herkes tabi yorgun olacaksınız :D
Sen niye Bully yapar diyip duruyon yahu ben de yapamam ve yorgunum :A

Gayet de güzel yapmıştım favori şarkı Tur 1'i :A
Bunlar son naralar. Dosi yoruldum diyor artık destek olma zamanı. Yaptığınıza aynı devam edip biraz daha fazla kafa yoracaksiniz o kadar. Atomu parçalayın demedik yahu :D

Bully de yapar sende. Herkes yorgun zaten emekli olmuşsunuz 10 yılı geçmiş herkes tabi yorgun olacaksınız :D

Bunlar son naralar. Dosi yoruldum diyor artık destek olma zamanı. Yaptığınıza aynı devam edip biraz daha fazla kafa yoracaksiniz o kadar. Atomu parçalayın demedik yahu :D
Season 4 No GIF by The Office

• Okudum
Reactions: RüzgarGülü
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
Helal bro. Hızlı girdin foruma favori üyelik ordan editörlük ordan modluk sonra süper mod derken 1 seneye olursun gibi ama konu açman gerek diyorum sana sürekli :D
bende giriş muhteşem gelişme ve sonuç yok orda biraz zayıfım :D
@Dosi den de ses seda çıkmıyor demekki yerini bana bırakmaya niyeti yok:D
------

bu aktiflik ile zor :A
bakarsın sorumluluk verilince işe daha çok sarılırım, sen bir dene yetkiyi ver yapamazsam @RüzgarGülü ne devrederim yetkiyi :A
------

@xemrexxx in başındaki x leri hiç merak ettin mi? :D yetenek sizsiniz deki çarpı onlar :F
beden ölçüsüne göre isim almıştır xx large gibi bişeydir :D

bende giriş muhteşem gelişme ve sonuç yok orda biraz zayıfım :D
@Dosi den de ses seda çıkmıyor demekki yerini bana bırakmaya niyeti yok:D
------

bakarsın sorumluluk verilince işe daha çok sarılırım, sen bir dene yetkiyi ver yapamazsam @RüzgarGülü ne devrederim yetkiyi :A
------

beden ölçüsüne göre isim almıştır xx large gibi bişeydir :D
Kompozisyon mu yazıyorsun giriş gelişme sonuç hayat öyle değil :D

Bana niye veriyorsun aslında versen olur ama forumu kapatırlar kurallara uyulmadığı için :F

• Güldürdün
Reactions: tekin
Kompozisyon mu yazıyorsun giriş gelişme sonuç hayat öyle değil :D

Bana niye veriyorsun aslında versen olur ama forumu kapatırlar kurallara uyulmadığı için :F
hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mı :D

mesela @Bully ve @Yakamoz-Asi giriş gelişmeyi yaşamış yaşlandıkları için şu an emekli olup sonuçta gün geçiriyorlar oysa ben hayatın giriş kısmındayım hala :A

Helal bro. Hızlı girdin foruma favori üyelik ordan editörlük ordan modluk sonra süper mod derken 1 seneye olursun gibi ama konu açman gerek diyorum sana sürekli :D
------

İnternet kafeye gidiyor abi saat 10 a kadar aç Diyor 1 2 saat işte o kadar :D
Bu devirde evinde interneti olmayan kişi nerdeyse yok. İnternet cafe devri bitmedi mi daha sizin oralarda? :A

hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mı :D

mesela @Bully ve @Yakamoz-Asi giriş gelişmeyi yaşamış yaşlandıkları için şu an emekli olup sonuçta gün geçiriyorlar oysa ben hayatın giriş kısmındayım hala :A
İyi dedin kral. Göreve dedim yok dediler neyse konuyu kapatmıştık .

Şakayı bırakalım da. Onların kendi tercihi saygı duymak gerekir :F

Yakamoz neyse de bully kardeşim hala genç belki senden küçüktür. Sen 29 olsan @Bully çekmemiş belki de :D