ben burayı dizi reytinglerde keşfetmiştim sağolun varolunMerhaba. Ben Gül 🌹. Yunus emre tanıştığımıza memnun oldum. Bizimle nereli olduğunu paylaşmak ister misin
------
O kadar soğukta depoya gerek var mı ayran için
ben burayı dizi reytinglerde keşfetmiştim sağolun varolunMerhaba. Ben Gül 🌹. Yunus emre tanıştığımıza memnun oldum. Bizimle nereli olduğunu paylaşmak ister misin
------
Merhaba, hoşgeldin Yunus Emrehepinize merhaba aranıza yeni katıldım
Nereli olduğunu sormuştu Gül arkadaşımız.ben burayı dizi reytinglerde keşfetmiştim sağolun varolun
Bende oyun için keşfetmiştim. Hangi dizileri izliyorsun? 94 li olarak Kurtlar vadisi seversin illaki izlemissindir ortak noktamız olurben burayı dizi reytinglerde keşfetmiştim sağolun varolun
Tuz için @RüzgarGülüMerhaba. Ben Gül 🌹. Yunus emre tanıştığımıza memnun oldum. Bizimle nereli olduğunu paylaşmak ister misin
------
Merhaba forumda kalıcı olacak mısın ? Hobilerin neler ? Hangi takımlısın ? Spora ilgin var mı? Nerede yaşıyorsun? İş - okul ?hepinize merhaba aranıza yeni katıldım
Urkutmeden konuşmak gerek. Özellikle kadınlar la tanışırkenMerhaba forumda kalıcı olacak mısın ? Hobilerin neler ? Hangi takımlısın ? Spora ilgin var mı? Nerede yaşıyorsun? İş - okul ?
Merhaba, hoşgeldin.hepinize merhaba aranıza yeni katıldım
Tünaydınnn gençlerrrrrr...
Ekim ayının güneşini değerlendirelim dedim..
İyi haftasonları hepinize... Ben biraz kahvaltı gömeceğim 🤪🤣😂
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @Zeyno @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130149
Bu Yenidoğan Çetesi olayı inanılmaz bir olay bu ülkede... Diyologları okudukça kanım çekilip gidiyor.. Annenelerin paylaşımları geldikçe kahrolup gidiyorum...
İnanılmaz bir olay... İnanılmaz bir çete...
@RüzgarGülü @12.Adam @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Bully @bazinga @Yakamoz-Asi @Royal Highness @Dante
O değilde kimse konusunu bile açmıyor.. Ben ona sinir oluyorum.. Siyasete girmedende sohbeti edilebilir.Forumda aslında gizli bir bölüm olmalı, sadece belirli senedir Favori üye olanların yorum yapabileceği, cezaların iṣlemediği bir bölüm. Herkes böylece bu tür haberlere veya siyasi haberlere (ṣuan yasak) içinden gelerek yorum yapabilse. Çünkü okudukça içim parçalanıyor.
O değilde kimse konusunu bile açmıyor.. Ben ona sinir oluyorum.. Siyasete girmedende sohbeti edilebilir.
Afiyet olsun çok güzel ortam tadını çıkar bakalım.Tünaydınnn gençlerrrrrr...
Ekim ayının güneşini değerlendirelim dedim..
İyi haftasonları hepinize... Ben biraz kahvaltı gömeceğim 🤪🤣😂
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal Highness @Zeyno @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130149
Malesef bu durum çok üzdü. Para için bebekler mahvoldu.Bu Yenidoğan Çetesi olayı inanılmaz bir olay bu ülkede... Diyologları okudukça kanım çekilip gidiyor.. Annenelerin paylaşımları geldikçe kahrolup gidiyorum...
@RüzgarGülü @12.Adam @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Bully @bazinga @Yakamoz-Asi @Royal Highness @Dante
O kadsr üzüldüm ki anlatamam abiBu Yenidoğan Çetesi olayı inanılmaz bir olay bu ülkede... Diyologları okudukça kanım çekilip gidiyor.. Annenelerin paylaşımları geldikçe kahrolup gidiyorum...
Hayır televizyon dizisi yazmak çok zorhayırdır keith long konularımı karıştırdın bu konuda ne alaka
anladım peki senin senaryonu kabul ettilermi resmiyette bişey varmı teklif proje falan netleşen bir durumvarmıki yazma stresine girdin ?Hayır televizyon dizisi yazmak çok zor