Damien Duff
Favori Üye
Sltenin onay vermeslnl bekliyorumanladım peki senin senaryonu kabul ettilermi resmiyette bişey varmı teklif proje falan netleşen bir durumvarmıki yazma stresine girdin ?
Senaryo basket sltesl
Sltenin onay vermeslnl bekliyorumanladım peki senin senaryonu kabul ettilermi resmiyette bişey varmı teklif proje falan netleşen bir durumvarmıki yazma stresine girdin ?
umarım onay verir maaşıda güzelmiş onlar onay verince artık buralara yazmazsın @RüzgarGülü ile birlikte artık senin dizileri tv den takip ederizSltenin onay vermeslnl bekliyorum
Birde Gainden çünkü 20 dakika sürüyor dizileriumarım onay verir maaşıda güzelmiş onlar onay verince artık buralara yazmazsın @RüzgarGülü ile birlikte artık senin dizileri tv den takip ederiz
gain üyeliğim yok nerden izleyeceğiz ki?Birde Gainden
Üye olman gerekiyor çünkü bütün dijital platformlar araştırdımgain üyeliğim yok nerden izleyeceğiz ki?
exxen e üyeyimde gain bilmem
45 sayfa romantik dram için çok fazlaexxen e üyeyimde gain bilmem
Üye olman gerekmis yada @Keith Long yeni iş aldığinda sevinçten hediye ederumarım onay verir maaşıda güzelmiş onlar onay verince artık buralara yazmazsın @RüzgarGülü ile birlikte artık senin dizileri tv den takip ederiz
hiç hediye etmeye niyeti yok bende bekledim senaryom kabul edilsin size gain üyeliği benden demesini ama @Keith Long da tık yok cimri çıktı buda @Dosi gibi kız kron milyoneri multi kroner ama bir gün olsun bize bişey yolladığı yok isveçten cimrilikten ölecek
Dosiyi etiketleme bence dedektif gibi cin gibi bak herşeyimi araştırır. Geçen bir istatistik yapmış çok tehlikeli ona görehiç hediye etmeye niyeti yok bende bekledim senaryom kabul edilsin size gain üyeliği benden demesini ama @Keith Long da tık yok cimri çıktı buda @Dosi gibi kız kron milyoneri multi kroner ama bir gün olsun bize bişey yolladığı yok isveçten cimrilikten ölecek
aslında bizi önemsiyorda o kadar istatistik hazırlıyor diye düşünerek avunabiliriz ama nedense sanki bize tuzak hazırlıyorda istatistikleri bir gün çaat kafamıza vuracakmış hissi uyandırması benide şüpheye düşürüyorDosiyi etiketleme bence dedektif gibi cin gibi bak herşeyimi araştırır. Geçen bir istatistik yapmış çok tehlikeli ona göre
Bendede yokaslında bizi önemsiyorda o kadar istatistik hazırlıyor diye düşünerek avunabiliriz ama nedense sanki bize tuzak hazırlıyorda istatistikleri bir gün çaat kafamıza vuracakmış hissi uyandırması benide şüpheye düşürüyor
Neden olmasın. Dikkat edecek birşey yoksa korkmaya da gerek yok senin benim gibiaslında bizi önemsiyorda o kadar istatistik hazırlıyor diye düşünerek avunabiliriz ama nedense sanki bize tuzak hazırlıyorda istatistikleri bir gün çaat kafamıza vuracakmış hissi uyandırması benide şüpheye düşürüyor
cümle harika tabi ayı olmayı ilk başta kabul edesim gelmedi ama sonra iş bilir yol bilir falan diye ayıya özellikler yüklediğini gördüğümde mecburen kabul ettim artık (ama keşke şunu ceylan yapsaydı diye içimden bir ses çığlık atıyor onuda söyleyeyim yani )Neden olmasın. Dikkat edecek birşey yoksa korkmaya da gerek yok senin benim gibi
Avcı ne kadar yol bilirse ayı da o kadar yol bilir sözü buraya uygun
Satmasını da biliriz. Ayı zaten zavallı benim gözümde. O büyük kurkunun altında koca yürekli biri yatıyorcümle harika tabi ayı olmayı ilk başta kabul edesim gelmedi ama sonra iş bilir yol bilir falan diye ayıya özellikler yüklediğini gördüğümde mecburen kabul ettim artık (ama keşke şunu ceylan yapsaydı diye içimden bir ses çığlık atıyor onuda söyleyeyim yani )
koca yürekli cengaverede döndükki artık ayıya daha bir sempatiyle bakasım varSatmasını da biliriz. Ayı zaten zavallı benim gözümde. O büyük kurkunun altında koca yürekli biri yatıyor