The_Erinch
Süper Favori Üye
Yok mu laaa orada hiç Türk yapanSen yine ṣanslısın sokağa çık illa ki bir tatlıcı ve künefe yapan bulunur. Ben uçak bileti alacağım da, patrondan izin alacağım, bavul hazırlayacağım, uçacağım. Peeeeee![]()
Yok mu laaa orada hiç Türk yapanSen yine ṣanslısın sokağa çık illa ki bir tatlıcı ve künefe yapan bulunur. Ben uçak bileti alacağım da, patrondan izin alacağım, bavul hazırlayacağım, uçacağım. Peeeeee![]()
Yok mu laaa orada hiç Türk yapan
Bir Alamanyaya uğra 😁😁😁😁Abi anca baklava bulursun. O da zor yani. Börek falan hikaye. Künefe ihtimal dahi yok.
Kendin yapacaksin o zaman. Sen iyiles tarif ederim ben sana. En kötü eriyen bir peynirle yaparsın. Kadayıf bulabilirsen. Uçağa gerek yokSen yine ṣanslısın sokağa çık illa ki bir tatlıcı ve künefe yapan bulunur. Ben uçak bileti alacağım da, patrondan izin alacağım, bavul hazırlayacağım, uçacağım. Peeeeee![]()
Bir Alamanyaya uğra 😁😁😁😁
Kendin yapacaksin o zaman. Sen iyiles tarif ederim ben sana. En kötü eriyen bir peynirle yaparsın. Kadayıf bulabilirsen. Uçağa gerek yok![]()
Dur.daha onu Taylanda gonderecegizBen bir Almanya git gel yapayım Berlin Türk sokağı falan![]()
Dur.daha onu Taylanda gonderecegiz![]()
Sen gitmezsen @The_Erinch giderAman aman hiç gelemem oralara![]()
Sen gitmezsen @The_Erinch gider
------
Uçakla 18 saatti sanırım. Çok kafa yordum bir ara çok gençtim![]()
Bangkok değil Pattaha miydi neydi çok önceden çok kafa yordum gidermeyince vazgeçtigim yerdiİstanbul Bangkok 9 saatsiz gidin
![]()
Bangkok değil Pattaha miydi neydi çok önceden çok kafa yordum gidermeyince vazgeçtigim yerdi![]()
İskandinavya özellikle İzlanda, Fillandiya falan istiyorum, doğal güzellikleri nedeniyle.. @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi haaa birde İskoçya
Litvanya olabilir o konuda 🤪😎İskoçya, İrlanda, iskandinav ülkeler hepsi güzel ama soğuk abi ya. İlla soğuğa gideceksek Estonya'ya gidelim en azından kızlar güzel@RüzgarGülü
İzlanda iyi değil yaşam sıkıntılı orda Eskimo mu olacazİskandinavya özellikle İzlanda, Fillandiya falan istiyorum, doğal güzellikleri nedeniyle.. @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi haaa birde İskoçya
Litvanyadan periscope üzerinden takip ettiğim kız vardı çok eskiden çok konuştuk çok konuştuk ama hiç gel demedi ama çok konuştuk anılarımız çokİskoçya, İrlanda, iskandinav ülkeler hepsi güzel ama soğuk abi ya. İlla soğuğa gideceksek Estonya'ya gidelim en azından kızlar güzel@RüzgarGülü
İrlanda güzelİzlanda iyi değil yaşam sıkıntılı orda Eskimo mu olacaz
Finlandiya güzel orda sarışınlar var
Litvanyadan periscope üzerinden takip ettiğim kız vardı çok eskiden çok konuştuk çok konuştuk ama hiç gel demedi ama çok konuştuk anılarımız çok![]()
Merhaba. Ben Gül 🌹. Yunus emre tanıştığımıza memnun oldum. Bizimle nereli olduğunu paylaşmak ister misinhepinize merhaba aranıza yeni katıldım
O kadar soğukta depoya gerek var mı ayran içinİrlanda güzel
Yemekleri sıkıntılı
-31 derecede yaşadım İrlanda’da
Ayran depoladım okula götürdüm
ben burayı dizi reytinglerde keşfetmiştim sağolun varolunMerhaba. Ben Gül 🌹. Yunus emre tanıştığımıza memnun oldum. Bizimle nereli olduğunu paylaşmak ister misin
------
O kadar soğukta depoya gerek var mı ayran için![]()
Merhaba, hoşgeldin Yunus Emrehepinize merhaba aranıza yeni katıldım