sarmısaktamı yasakBen bilmem aman beni çekmes deyince sevmek derim geçerim
sarmısaktamı yasakBen bilmem aman beni çekmes deyince sevmek derim geçerim
siyaset yapamıyorsun o yasak bu konuda diğer türlü her türlü konudan bahsedebilirsin @tekinsarmısaktamı yasak
zaten siyaseti sevmem o konuda rahatım en iyisi üç harflilerden bahsedelim buna s de dahilmi acabasiyaset yapamıyorsun o yasak bu konuda diğer türlü her türlü konudan bahsedebilirsin @tekin
Beni anmadan duramıyorsun.süper modlarla ilgili ilk izlenim soğuk geldi, sanki her an mesajımı sileceklermiş gibi çok rahatsız edici
içlerinden en iyisi @Dosi imiş onu anladım sonunda bundan sonra tüm mesajlarımı katletsede bana 10 yıl ban versede kıza tek laf söylemem
dosi bu kadar iltifat ettik bunu bir yere yaz gün gelir diğer arkadaşlar bana her zamanki gibi haksız bir şekilde dalarlarsa onları banlayıp beni korursun değilmi
üç harflilerle ilgili dizi yazdım korktum ve 5.bölümde sezon finali yaptım @tekinzaten siyaseti sevmem o konuda rahatım en iyisi üç harflilerden bahsedelim buna s de dahilmi acaba
Arka sokakların yeni sezon tanıtım fragmanına baktın mı @DosiBeni anmadan duramıyorsun.
Hukuki süreç belan olmaması adına editlediğim mesajına say. Seni orda koruduk
sağol varol dosi zaten sende olmasan burda beni üç gün yaşatmazlar zaten kendinde şahit oldun üç beş kişi bir araya gelip bana mobing yapıyorlar üzülüyorum ama yapacak bişey yokBeni anmadan duramıyorsun.
Yok henüz bakmadım.
Şimdi sağol mu oldu, yaptığımda neler yaptığın malumsağol varol dosi zaten sende olmasan burda beni üç gün yaşatmazlar zaten kendinde şahit oldun üç beş kişi bir araya gelip bana mobing yapıyorlar üzülüyorum ama yapacak bişey yok
ben arka sokakların ilk finalinde banlanmıştım en son birYok henüz bakmadım.
Şimdi sağol mu oldu, yaptığımda neler yaptığın malum
Tanımadığın kişilerin mobingine üzülüyorsan vay haline
olsun tanımadığım kişilerde olsa sonuçta insan bir yerde dışlanmamalı yalnızlık kötü bişey aha @RüzgarGülü de selam vermese öyle ortada kalacağım beni aralarına kabul etmiyorlar madem forum bir aile biz dış kapının dış mandasımıyız niye bizi dışlıyorlarYok henüz bakmadım.
Şimdi sağol mu oldu, yaptığımda neler yaptığın malum
Tanımadığın kişilerin mobingine üzülüyorsan vay haline
ben 5 defa banlandım en son Arka sokakların 376.bölümünden sonra banlandım temmuzda banlandım 1 ocakta 2016 da bitti @tekinolsun tanımadığım kişilerde olsa sonuçta insan bir yerde dışlanmamalı yalnızlık kötü bişey aha @RüzgarGülü de selam vermese öyle ortada kalacağım beni aralarına kabul etmiyorlar madem forum bir aile biz dış kapının dış mandasımıyız niye bizi dışlıyorlar
bak sonuna üzülmüş gibi işaret koydum gülmem bile kesildi öyle ağlamaklı oldum yazarken içim parçalanıyor
Ağla rahatlaolsun tanımadığım kişilerde olsa sonuçta insan bir yerde dışlanmamalı yalnızlık kötü bişey aha @RüzgarGülü de selam vermese öyle ortada kalacağım beni aralarına kabul etmiyorlar madem forum bir aile biz dış kapının dış mandasımıyız niye bizi dışlıyorlar
bak sonuna üzülmüş gibi işaret koydum gülmem bile kesildi öyle ağlamaklı oldum yazarken içim parçalanıyor
üç gün gün geçmiş lafın üstünde arkadaşlarını darmaduman etmişler üç gün sonra nihayet teşrif etmiş siz hiç merak etmeyin birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorBu kim ben tanımıyorum... Siz tanıyor musunuz... @MasacRE @Maskeli Fedai
------
Fazlasıyla güçlüyüz canım yoldaşım... 😳🥹
off ya biraz menese daldımda üzüntüm geçtiAğla rahatla
Neyse işten yeni geldim gidip yemek yiyip enerji toplayayım
Yeni üye herhalde.. @MasacRE @SherlockBu kim ben tanımıyorum... Siz tanıyor musunuz... @MasacRE @Maskeli Fedai
------
Eskiden dizilere koyardım siyaseti 2013 teüç gün gün geçmiş lafın üstünde arkadaşlarını darmaduman etmişler üç gün sonra nihayet teşrif etmiş siz hiç merak etmeyin birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyor
geç kaldın atı alan arkadaşlarını çamlıca tepesine fırlattı
------
off ya biraz menese daldımda üzüntüm geçti
yeniden koyarsın ama direk isimlerini yazmada benzerlerini koy
Aynı benim hemşerini anmadan duramadığım gibi.Beni anmadan duramıyorsun.
Sende çok depresif çıktın az diren. Yeni girdiğin ortamda her zaman daha çok çaba sarf etmen lazım. Ha gerekli mi dersen değil tabiolsun tanımadığım kişilerde olsa sonuçta insan bir yerde dışlanmamalı yalnızlık kötü bişey aha @RüzgarGülü de selam vermese öyle ortada kalacağım beni aralarına kabul etmiyorlar madem forum bir aile biz dış kapının dış mandasımıyız niye bizi dışlıyorlar
Bu kim ben tanımıyorum... Siz tanıyor musunuz... @MasacRE @Maskeli Fedai
------
@MasacRE isimli herif de dahil hepinizi banlarım anlarsınız yeni üye miyim değil miyim hain herifler…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?